Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
12 13°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
 • ivo17:

  Uostalom Darko radiš na laudato tv, i tamo pričaš sa raznim Svećenicima i da do tebe nije došla informacija još da alah i Jahve nisu isti Bog. Kad ti već nije došlo u Duhu mogao si barem pitati kojeg Svećenika ... prikaži još! koji je Duhovan. Takve stvari se inače ne trebaju pitati uopće, one se znaju jednostavno po Duhu Svetom. Pa zar ti misliš da bi Bog prvo rekao ovo je Moj Sin, a onda ga zanijekao. Pa jesi ti poručio tko je bio Muhamed i da je bio pedofil koji je spavao sa curicom od 9 godina Ajsom i da je oteo sinu ženu jer ju je on htio imati. Pa zar nisi pročitao kako kuran kaže za raj da ce biti blud i neprestani snosaj u raju sa koliko hoćeš žena, a šta ti Isus kaže da u raju toga nema, nego da ce ljudi biti ko anđeli. Jao Darko uzmi i čitaj barem i ne širi obmanu. Vidi sta je Gospa rekla po don Gobbiu, da je antikrist došao prvi puta 666god po islamu. Jeli ti Darko kužiš da nema dva Boga, ili je Isus Bog ili je alah. Nema mjesta za dvojicu. Darko skoncentriraj se prije nego pišeš tekstove i usporedujes Pravog Istinskog Boga sa lažnim bogovima.Jel ti znaš da iza lažnog boga stoji sotona! Darko Bog te Blagoslovio!

 • ivo17:

  Ovo nije rekao Papa Ivan Pavao 2 100%,znači prouci novinaru prije nego lupetas ovakve laži o Svetom Ocu. Ti da si u Duhu Svetom znao bi da da nije isto kad kaže Jahve za svog Sina ovo je moj Sin ... prikaži još! Ljubljeni u Njemu mi sva milina, ili kad alah ilti baal kaže u kuranu ja nemam sina i proklet je onaj koji sebe naziva Sinom Božjim. Ili kad kaže da je Isus samo prorok koji nije umro za nas na križu. Jesi ti pročitao kad je Pavao u Bibliji da je proklet onaj anđeo koji navješćuje drugačije Evanđelje. Jel tebi dopire do tvog mozga uopće? Uzmi Riječ Bozju i citaj. Samo je danas mnogo veći problem sta su mnogi svecenici podlegli ovoj davolskoj zavjeri. Nemoj širit obmanu i lazi i procitaj sta kaže Sveti Franjo o islamu i sta su mnoge Pape do sada govorili o islamu.

 • Avatar Maja.
  Maja.:

  Da, s tom razlikom da katolici vjeruju, zaista, u Jed(i)nog i Pravog Boga - Presveto Trojstvo (Oca i Sina i Duha Svetoga - Jedan u Trojstvu), za razliku od muslimana koji u Njega ne vjeruju. Plus, evo jedan članak s ... prikaži još! katoličkog novinskog portala bitno.net što je (još) papa Ivan Pavao II rekao o muslimanima (malo se kosi s ovim autorovim člankom), a govori o invaziji muslimana i islama u/na Europu koju treba zaustaviti, molitvom, ponajprije. "Upozoravajuće riječi - Svećenik objavio proročanstvo Sv. Ivana Pavla II: Europa će doživjeti islamsku invaziju koju treba pobijediti življenom vjerom".

Još iz rubrike Premium

66
ANALIZA MIRKA GALIĆA

Ako EU uvede COVID putovnice, stvorit će podjele koje će nadživjeti virus

Strani džavljani ulaze u RH na graničnom prijelazu Kaštel
DENIS ROMAC

Iako Slovenija tvrdi da i dalje podržava ulazak Hrvatske u Schengen, izgleda da čini sve da se to ne dogodi

14
Vučić u Beogradu ugostio njemačkog ministra vanjskih poslova Maasa
Davor Ivanković

Ovo ima samo u Vučićevoj Srbiji – kako od domaćih fašista napraviti pobjednike!

35