Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
48 5°C
 • Avatar Django
  Django:

  Da postoji u Hrvatskoj iole ozbiljan političar, a posebice premijer, morao bi priupitati ministricu obrazovanja kada misli ukinuti segregaciju u školama. To bi joj trebao naime biti prioritet. Rasne segregacije nema više ni u Južnoafričkoj republici, samo još u Hrvatskoj. ... prikaži još! Ali očito ministrica ima neke druge prioritete pa nam uskoro škole, makar bile ideološki “napredne” i transrodne, neće više ni trebati. Uostalom, ona očito kani segregaciju ukinuti tako što se u školama uskoro neće učiti niti hrvatski jezik niti hrvatska povijest pa neće biti razloga da djeca ne sjede u zajedničkim razredima.

 • prajdali100:

  Razni smutljivci i lešinari našu Domovinu podrivaju i razaraju iznutra.Naravno, Pupavac je jedan od njih.Ali jučer me " oduševio" Beljak. Čovjek kaže da bi, ukoliko ga predlože, rado bio Predsjednik Hrvatske !!!!!! Hej, Beljak !

 • Avatar Coldmachine
  Coldmachine:

  Kasno je za sve, deca ili djeca, po provedenim anketama planiraju bježaniju... Hrvati, Njemačka, Irska, Austrija, Srbi isto, ili Novi Sad, Beograd, ili EU, pa sve i da netko hoće da ostane jednostavno nema perspektive, (osim ako se zadovolji minimalcem ... prikaži još! ili vezom da se negdje instalira) ...zalosno nakon svega danas to je grad za doći i umrijeti!

Još iz rubrike Premium

Spread of coronavirus disease (COVID-19), in Dresden
Milan Ivkošić

Bolje je obuzdavati koronavirus sada nego mu proricati kraj

Lego figurice i apel - ostani doma
Nino Raspudić

Humor u doba korone: lijeno đubre postalo je preko noći odgovoran građanin

13
Rijeka: Predstavljanje knjige Vedrane Rudan "Ples oko Sunca"
VEDRANA RUDAN

Trebala nam je korona da vidimo kako Hrvatskom ne upravljaju samo razbojnici

65