18 13°C
 • domxerex:

  Konačno je netko progledao i progovorio. SDPJ nije ljevica kao što ni HDZ nije desnica. U EU su sve velike stranke postale populističke i dreče preko svojih trolova u medijima da su to novi pokreti koji im otimaju birače. Sve ... prikaži još! što vifite je fake jer mediji prave takvu sliku jer od toga oni žive. Prestanite čitati mainstrem medije i pređite na alternativne na internetu i progledati ćete. Neće vam se svidjeti ali tada ćete moći nešto učinite. Izađite i potpišite za referendum za promjene izbornog sustava jer se velike stranke s dobrim razlogom boje tih promjena. Gube mogućnost nametanja kandidata i izbora. Za IK mi se živo fučka. Kako došla tako i ošla - to je samo još jedna grebalica za novac iz proračuna.

 • Avatar Django
  Django:

  Ne trebaju nas mediji podučavati. Dok god pozicije u društvu drže isti oni koji su ih držali u komunizmu, komunizam nije nestao.

 • tolitol:

  Ne, komunizam kod nas nije nestao. HDZ i SDP i ostali trabanti ekonomski su gledano čista ljevica, čisti socijalizam, Živi zid pak komunizam, narod isto tako zaziva tetošenje države od kolijevke do groba. U "komšiluku" je situacija još gora, tamo ... prikaži još! je odavno rehabilitiran fašizam (četnici) koji su u fuziji s bivšim miloševićevim komunistima te zajedno jašu na velikosrpskom populizmu. Svejedno, mi smo u EU-u i trebamo iskoristiti tu prigodu da krenemo u stvarne strukturne reforme. To neće naravno moći bez pravog zapadnoeuropskog izbornog sustava. Zato je tako bitno potpisati referendumsku incijativu koja je u tijeku.

Još iz rubrike Premium

Aleksandar Vučić
26
DAVOR IVANKOVIĆ

Vučić je desantom na Drvar dokazao da osvajačka politika Srbije nije mrtva

Dragan Čović
intervju s draganom čovićem

Igra na kartu “građanstva” kako bi se osigurala dominacija jednog naroda rizična je za BiH

30
Ilustracija
Seksualno nasilje

Strah od seksualnih predatora: Na jedno prijavljeno dolazi 20 neprijavljenih silovanja

13