Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Komunistička Kina najviše će profitirati od povratka radikalnih islamista na vlast u Afganistanu

22.08.2021. u 15:28

Kina je zainteresirana za Afganistan zbog činjenice da je ta zemlja jedna od ključnih globalnih strateških točaka, zbog čega je Afganistan kroz povijest stalno bio meta stranih osvajača, koji ga nikad nisu uspjeli osvojiti, što su Amerikanci zaboravili 2001. godine

Ključne riječi

Komentara 2

RO
romobil
15:37 22.08.2021.

Možemo se pojesti od muke....😄

SL
slavenZadravec
20:05 22.08.2021.

Kina nije komunistička osim po nazivu partije na vlasti. Radi se o kapitalističkom sustavu koji , kako izgleda, može jednako dobro (ako ne i bolje) funkcionirati pod nedemokratskom vlašću koja ne priznaje ljudska prava.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije