Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Kako se osjeća nogometaš dok kod zločinca uzima krvavu plaću?

16.10.2021. u 11:14

Jesu li navijači Newcastlea svjesni tko je novi vlasnik njihova kluba?

Komentara 11

Avatar Croat
Croat
12:58 16.10.2021.

od kada je katar dobio pravo na organiziranje svijetskog prvenstva u nogometu pa do danas na raznim gradilistima stadiona je poginulo preko 6500 ljudi. kako ce se osjecati igraci koji ce igrati na tim stadionima i navijaci kad znaju uu kakvim uvjetima su se ti stadioni radili? kako se osjecaju stolnotenisaci koji igraju "katar open" a gleda ih 6-7 zamotanih seika koji leze u nekakvim polu krevetima i blage veze o stolnom tenisu nemaju pa cak i odu usred igre jer im je dosadno. ocito da se sve i svakog moze za novac kupiti.

DI
Direktni
11:33 16.10.2021.

Jesu svjesni su i ne smeta im. Možeš misliti kako siromašnom huliganu desničaru smeta razvratni bogataš ubojica :))) pa oni u njemu vide svog idola,ni oni bi isto da mogu

MP
Mali Pero
15:57 16.10.2021.

Ma budu promijenili "zastavu". Kad se sjetim kolumna autora iz YU vremena i ovih sada !!! "Čovjek jedva preživio" i eto ga slobodnog a tamo su se on i g. Vrdoljak sakrivali od kolumne do kolumne od filma do filma.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije