Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
93 1°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
 • Avatar tituš
  tituš:

  Od kada Beljak moli, vodi i klanja se na grobu ovog hrvatskog tribuna, zaborav je jedini logični nastavak! Mislim da je i pok. Stipici loše i da mu se kosti okreću kad ovaj dođe u blizinu Mirogoja, kamoli na njegovo počivalište!

 • prajdali100:

  Petir je najbolje rekla.Račić je ubio Radića a pajser- majstor je ubio HSS. Da taj glupan ima trunku mozga 90- godišnjica tog mučkog ubojstva bi bila dostojno obilježena u čitavoj Hrvatskoj.Imali bismo svečanu akademiju, koncerte, izložbe, prigodni program na nazovi ... prikaži još! Hrvatskoj televiziji....ali ništa !!!

 • samograd:

  Na portalima koji dišu hrvatski nije zaboravljena smrt Stjepana Radića.Al na Htv niti slova,valjda da se još više ne razjari Pupovac i 3 % srba u Hrvatskoj.Naša vlast je zadužena da pusti srbiju u Eu a banda to zna i ... prikaži još! dalje divlja i vrijeđa skupa sa Pupavcem.Tko nam priječi da taj događaj prenosimo svojoj djeci i unucima da se to ne zaboravi,ne da čekamo da to netko drugi učini umjesto nas.

Još iz rubrike Premium

Miljenko Jergović
Miljenko Jergović

Lovro Artuković, berlinski dnevnik

Hrvatski sabor
GORAN GEROVAC

Iluzija demokracije počiva u smjenjivosti. Sumnjate? Možete li onda zamisliti da pobijedi stranka koja najavi rušenje kapitalizma

Zagreb: Sajam umjetnina Art Zagreb otvoren je u Tehničkom muzeju Nikola Tesla
DINO PEŠUT

Napuknuti stolac Rex izvrsna je metafora generacije 1990-ih, čiji je život predah od još jedne odgode budućnosti