Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
27 9°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
  • Spezispezi:

    Kada ste čuli da se službena srpska politika i zašto pokajala, niti za izazivanje I. svjetskog rata, niti za genocid u Srebrenici niti za razaranje Vukovara, Dubrovnika, Zadra ili Šibenika. Ne, oni idu drugom promišljenom i planiranom taktikom. Napad ! ... prikaži još! To koordinirano čini trojac Vučić, Dodik i Pupi. Strategija i plan je što više puhati i izmišljati zločine druge strane da bi njihovi zločini od 90-tih izgledali što manji. Zato im je mit o Jasenovcu dva puta u istoj rečenici svaki dan. A hrvatska politika da ima imalo loptica u gaćama odmah bi oformila komisiju i istražila Jasenovac do zadnje kosti i jednom za svagda začepila usta našim novcem debelo plaćenim lažovima.

  • bakulušić:

    Nisu za Hrvatsku opasni ni "lijevi" ni "desni" (koji su to ?) aktivisti. Za Hrvatsku su najopasniji Jugoslaveni koji u javnom i političkom životu Hrvatske, zajedno sa Miloradom, drže sve konce u svojim rukama.

  • mikrogrizzly:

    Toj manjini su najviše privlačne 3 stvari: kundak, pendrek i vlast. Znači, Pupovca i njegove zastupnike je moguće vrlo lako neutralizirati a priori - tako da sve stranke u RH potpišu izjavu da ni u kojem raspletu/slučaju neće koalirati s ... prikaži još! njime i tako će trajno ostati izvan vlasti pa nek zvoca, uspoređuje i svako malo "otčepi" dušu za strane medije. Jer on je iz ove br. 3 stvari!

Još iz rubrike Premium

Boris Beck

Laž mora biti što luđa, jer inače neće nitko u nju povjerovati

Rijeka: Početak cijepljenja građana u Primorsko-goranskoj županiji
Sandra Veljković

EU kasni s cijepljenjem? Razlog je i u državama članicama

3
Mario Mandžukić
Milan Ivkošić

Mandžukić ili – veliki klubovi samo u moćnim zemljama