Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
1 8°C
  • Sinisa.mihelic:

    Gospodine ivkovšiću vama je čudno što prigorci i zagorci podržavaju Škoru. Moja sva pokoljenja u zadnjih 300 godina su 10 km od Jelačić placa i svi su nam dobrodošli. Vama to nije jasno, dosta nam je dvovlašća. Pametni to razumiju, ... prikaži još! ali svi očito ne. Čega se bojite?

  • Izrael:

    Htjeli mi to priznati ili ne Ivkošić je jedan od rijetkih novinara koji će bar ponekad napisati koli redak pozitivno o kandidatima HDZ-a.Dok za kandidate SDP nema "ozbiljnijih" novina koji ne pišu hvalospjeve ljubavi i tzv pameti. To vidimo i ... prikaži još! na sadašnjim izborima .Tolika pristranost prema Milanoviću nije zabiljezena ni u s.korei. I to se zove demokratsko novinarstvo.mašala

  • Deleted user:

    Škoro je rekao: Sad il nikada. Nije uspio. Njegova je priča završena jer parlamentarni izbori su nešto drugo. Svi lideri i liderčići, lokalni političarčići strančica koje bi on mogao okupljati žele u Sabor i onda slijedi žestoka borba. Dokle god ... prikaži još! ulazak u Sabor bude nagrađivan velikom plaćom za koju ne moraš ama baš ništa raditi, godišnjim odmorom od 3 mjeseca i kasnije privilegiranom mirovinom, dotle u Saboru neće biti najboljih .

Još iz rubrike Premium

Inauguracija predsjednika Zorana Milanovića
Davor Ivanković

Slijedit će, valjda, i inicijative “s karakterom”

Zoran Milanović
MARINKO JURASIĆ

Tek dogodine znat ćemo tko je 'predsjednik s karakterom'

Sjednica Doma naroda Parlamentarne Skupstine Bosne i Hercegovine
JOZO PAVKOVIĆ

Bitka za teritorij: Ustavni sud Srbima oduzeo 3,5 posto zemlje i dao državi