Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
70 14°C
 • Astros:

  Iskreno, kada ovako nešto pročitaš, da jedna strankinja dodje živjeti u Hrvatsku i napravi više od hrvatskih političara za hrvatsku, zapitam se kako izaberemo pogrešne osobe da nas vode u 21 stoljeću

 • Avatar Kastelan
  Kastelan:

  Gospođo draga. Č i ć su veliki problem** i za nas Zagorce, Međimurce, Prigorce, Turopoljce, i opčenito za veliku večinu Hrvata iz kajkavskog govornog područja i sjeverozapadne Hrvatske, kojima je meko ć strano bilo i je, tak da vam je ... prikaži još! to najmanja briga. Veliki problem** umjetni, nepotrebni, problem, jer u iznimno malom broju slučajeva to famozno Č i Ć mijenja smisao i značenje riječi ili rečenica. Ali dosad ste sigurno več shvatili da se Hrvati ravnaju po onoj; zašto bi bilo jednostano ako može biti i komplicirano, i da često ne znaju granicu važnog i nevažnog pa se oko nevažnog vole prepirati i dizati međusobne tenzije.

 • Mesko:

  Imate gotovo identična slučaj u Krapini. Mladi inženjer Bernard Oršolić išao isto negdje oko 1970. u Kyoto na specijalizaciju i oženio i doveo Japanku u Zagorje. Njezini su bili protiv,, a ona je slijedila ljubav svoga života , još uvijek.

Još iz rubrike Premium

Pablo Iglesias i Pedro Sanchez
SILVIJE TOMAŠEVIĆ

‘Ujedinjeni narod neće nikad biti poražen’

Sprovod Matije Vukšića
BRANIMIR POFUK

Tih i moćan bunt umjetnika čije nas riječi i note tješe i ohrabruju čak i pred smrću

2
Vesna Bedeković
vesna bedeković

Prepolovio se broj primatelja socijalne pomoći. Tko odbija posao ostaje bez naknade

23