Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
152 9°C
  • derin:

    Uglavnom budemo li provodili pohlepnu betonizaciju obale i snižavanje kvalitete sami sebe ćemo uništiti. Trebalo bi opet vratiti na tv onu emisiju gdje se ocjenjuje plaže, čistoća, uređenost, ponuda nekog mjesta, ali na privatnu tv.

  • sramitese:

    ja sam ocekiva jos duzi clanak..najmanje jos koju stranicu..ma sta stranicu..pola vl..e onda bi tek mogli shvatiti problematiku..ha..ha.ovako..nista..

  • than:

    Nekada tamo davno smo uzimali Portugal za primjer betonizacije obale. Kao nešto što ne bi smjeli dozvoliti kod nas. I naravno. Na kraju smo upravo napravili nešto slično. Nema poreza na nekretnine, ali zato imamo porez na onaj kikiriki od ... prikaži još! kamata na štednju. Čak i sama država subvencionira gradnju bazena, umjesto da subvencionira nešto što će sačuvati okoliš. Svi ubacuju silne novce u beton, krše se zakoni, zida na pomorskom dobru, prenamjenjuje se zemljište... Uništava se obala i tako to... Na kraju kada sve uništimo neće niti turisti dolaziti. Čemu da dolaze da gledaju beton ? To mogu i kod kuće.

Još iz rubrike Premium

policija
4
RENATA RAŠOVIĆ

Koju poruku šalje vrh policije kažnjavanjem zviždača iz Zadra?

Macron i Merkel
TOMISLAV KRASNEC

EPP je moćna organizacija, ali oslabljena u eri zalaska Merkel i uspona Macrona

4
Blaženka Divjak o štrajku
IVA PULJIĆ-ŠEGO

Članica Vlade Blaženka Divjak ograđuje se od premijera!?

3