Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
72 14°C
 • Avatar Trn
  Trn:

  Prije 30 godina pao je Berlinski zid , u Rumunjskoj strijeljan Causescu a u Hrvatskoj sve ostalo isto , samo "njega" nema , a nekima nije jasno zasto smo na dnu Evrope ?

 • Avatar hrvoje horvat
  hrvoje horvat:

  Previše je onih u vlasti, medijima, sudstvu,.....koji nisu željeli nikakvu Hrvatsku a kamo li uspješnu. Namjerno ju opstruiraju.Tuđman je ostavio iza sebe veliki nered i niz neriješenih pitanja koja je on mogao riješiti. Danas to ne može nitko.

 • mikrogrizzly:

  Ne mogu se načuditi reakcijama u hrv. javnosti na izjavu Kolinde Grabar-Kitarović jer je ta izrekla tu tvrdnju o željeznoj zavjesi u Washington-u, a po am. klasifikaciji (ne po tome što misle domaći optimisti) - mi smo bili jedna od ... prikaži još! kom. država svijeta iza te zavjese, koja je ionako maštovit sažeti izraz nalik "carstvu zla" R. Reagana. Ukratko, ona se tamo izrazila jednim popularnim amerikanizmom - ali ne, domaći optimisti su je "sastavili" kao SIV Milke Planinc bio engleski debatni klub u to vrijeme, a ne mjesto gdje se "amenovalo" koga će od emigracije ubiti UDBA i da li će ili neće koji tanker ipak prispjeti pa se više nećemo voziti par-nepar, a 100 - ak jugoslovenskih preduzeća je kotiralo među blue chip dionicama NYC burze.

Još iz rubrike Premium

Pablo Iglesias i Pedro Sanchez
SILVIJE TOMAŠEVIĆ

‘Ujedinjeni narod neće nikad biti poražen’

Sprovod Matije Vukšića
BRANIMIR POFUK

Tih i moćan bunt umjetnika čije nas riječi i note tješe i ohrabruju čak i pred smrću

2
Vesna Bedeković
vesna bedeković

Prepolovio se broj primatelja socijalne pomoći. Tko odbija posao ostaje bez naknade

23