Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
27.11.2014. u 12:00

Njegov domaćin Zoran Milanović uopće se nije pojavio, nego je sastanak sa svojim predsjedničkim kandidatom izbjegao u najboljoj maniri Davora Šukera

Ivo Josipović, predsjednik RH, uzalud je prošli petak došao u sjedište SDP-a na Iblerovu trgu zbog sastanka o svojoj kampanji. Njegov domaćin Zoran Milanović, prema informacijama Globusa, uopće se nije pojavio, nego je sastanak sa svojim predsjedničkim kandidatom izbjegao u najboljoj maniri Davora Šukera, pobjegulje iz nogometnog saveza.

Kada je neugodna informacija procurila s Iblerova trga, iz Josipovićeva tabora požurili su duhovito primijetiti kako je s obzirom na Milanovićevu popularnost i bolje da izbjegava predsjedničku kampanju. To se zove – kontrola štete.

Grabar Kitarović može građanima nuditi i kavu s mlijekom

Kolinda Grabar Kitarović, predsjednička kandidatkinja HDZ-a, ponosi se time što je „jedina žena u NATO-u koja zna i može pomusti kravu“.

Znači li to da građani ubuduće umjesto kave s predsjednikom trebaju očekivati kavu s mlijekom?

Rimac ukida radna mjesta političkim konkurentima

Josipa Rimac, gradonačelnica Knina, suočena je s dva sudska spora što ih je protiv nje podnijelo dvoje visokoobrazovanih službenika Grada Knina. Nikola Lončar, diplomirani agronom, i Cecilija Tolo, diplomirana pravnica, dugogodišnja pročelnica i tajnica Grada, našli su se pred otkazom nakon što je gradonačelnica odlučila provesti racionalizaciju i ukinuti njihova radna mjesta.

Slobodna primjećuje da su nevolje dvoje službenika pred otkazom počele kad su upozorili na nepravilnosti u radu Grada, ali kuloari bruje da su njihove nevolje zapravo političke prirode jer su iskazali prevelike ambicije. Lončar u SDP-u, a Tolo u Kujundžićevoj Hrvatskoj zori.

Sve na jednom mjestu, kokice, kesteni, koštice i potpisi

Hakik Ibraimi, kestenjar iz Zagreba, prvi bi se mogao okoristiti aktualnom predizbornom kampanjom u Zagrebu. Ibraimi na Cvjetnom trgu od 1972. prodaje kokice, koštice i kestene, a Jutarnji precizira da su se oko njegova sitnog obrta nagurali štandovi predsjedničkih kandidata Kolinde Grabar Kitarović i Ive Josipovića, na kojima se prikupljaju potpisi potrebni za valjanu kandidaturu. Poraste li promet Ibraimijevih proizvoda za zubnu gimnastiku, bit će to prvi konkretan plod dosadašnje kampanje.

>>Svi su na Fejsu i muči ih isto pitanje: Kako te silne lajkove pretvoriti u glasove?

>>Josipović i Grabar Kitarović tope podršku, raste samo Kujundžić

Komentara 4

DU
Deleted user
12:12 27.11.2014.

Ha, ha, ha, ha, ha,....... Kao sto se Josipovic pokusava formalno ograditi od SDP-a jer zna da inace nema nikakve sanse na izborima, sada se i SDP formalno ogradjuje od njega jer znaju da im on kvari ionako katastrofalan rejting!!! Totalni raspad neokomunista!!!!!

NI
ninja72
13:16 27.11.2014.

Dojadili jedan drugome, a nama obadva.

VS
Votum_separatum
14:00 27.11.2014.

Pobuna u kokošinjcu 2

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije