102 14°C
 • Beskucnik:

  Kada su Mojsije i Izraelci pobjegli iz ropstva , 40 godina su lutali pustinjom dok zadnji covjek roden kao rob u Egiptu nije umro(zivotni vijek je bio kratak),tek onda su usli u Izrael stvorili drzavu i naciju koja je zadivila ... prikaži još! cijeli svijet. Razlog ,od robova je tesko stvorit slobodoumne ljude , mi smo izasli iz ropstva totalitarnog komunizma i trebat ce nam bar 60 godina da izademo iz mentalnog sklopa jugokomunista. Kad ovaj i drugi novinari se umirovi ,Poljska ,Ceska i Madzsrska (lustrirane zemlje) ce bit nove mete iseljavanja Hrvata (ako nas uopce bude).

 • Maro:

  Taj lik je legenda i moji roditelji su mi pričali o Josipu Kotniku koji je prenosio spuštanje na Mjesec kao da je on sam bio astronaut očito je ostavio takav dojam na sve koji su tih godina to pratili. Drago ... prikaži još! mi je da je dobio ulicu u Zagrebu i to na super mjestu!

 • Avatar BosnaArgentina
  BosnaArgentina:

  I ja bih o ovome nešto rekao ali mene odmah blokiraju. Isto sam prethodno napisao ali vrlo konkretno i personalizirano bez upotrebe ovakve metafore ali - u ovoj i ovakvoj novini to ne prolazi.

Još iz rubrike Premium

don anđelko kaćunko
56
Don Anđelko Kaćunko

'Na papinoj sam strani oko Stepinca. Nisam zagovornik onih kojima je domoljublje religija'

Greta Thunberg
Dino Pešut

Pozdrav iz sive zone jer javna diskusija zauzima samo ekstremne stavove

OBAVJEŠTAJNI CENTRI

Povjesničar objavio novu knjigu u kojoj je popis 7500 članova OZNE i UDBE

136