Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
4

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
  • vladimir964:

    Tito je u prvom redu i isključivo bio komunist, što je ideologija iznad nacija i naroda (recimo poput rokerstva) gdje ti tvoje podrijetlo pada u drugi plan, gleda se jesi li komunist (roker) ili ne, odgovaraš li tim kriterijima. Drugo: ... prikaži još! država s toliko naroda koji žive u monolitnim blokovima (dakle ne miješano kao npr u SAD, a što je negdje bio i Titov konačni cilj) dugoročno se može održati isključivo diktaturom. Treće: jedino mjerilo svih političara (bilo to kraljevi, diktatori, premijeri itd.) jest je li državu koju je preuzeo za sobom ostavio u boljem stanju nego kada ju je preuzeo ili ne.

  • Marko1337:

    Bilanca monstruma tita, jednog od najvećih zločinaca svijeta jeste preko milijun krvnički pobijenih nevinih Hrvata, pljačka naroda, brutalno gaženje ljudskih prava

  • vadis:

    Tito je zlocinac, njegova nedjela su ogromna, kao uostalom kod svakog diktatora. Je li on napravio i nesto dobra? Napravio je neke dobre stvari, dobre stvar su pravili Staljin i Hitler, ali to neumanjuje velike zlocine sto su ih pocinili. ... prikaži još! Napomena, antifasizam je civilizacijska stecevina.

Još iz rubrike Premium

Denis Derk

O eliti koja misli da joj novac daje pravo na ponižavanje

75ème anniversaire du débarquement  - Entretien entre le président Donald Trump et le président Emmanuel Macron à la préfecture de Caen.
TOMISLAV KRASNEC

Nitko ne zna dokle je Trump spreman ići

3
U.S. President-elect Joe Biden speaks after meeting with governors in Wilmington, Delaware
DENIS ROMAC

Europa je zadovoljna što će opet imati šefa s druge strane Atlantika