Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
12.12.2018. u 12:02

Prilično je neobično i nejasno kako je to Milan Bandić na tri mjesta slomio potkoljenicu dok je obilazio radove na zagrebačkim cestama

Vjerojatno bi svaka druga osoba s medicinskim dosjeom zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića već bila u prijevremenoj mirovini. Ali zagrebački dotepenec Bandić em voli izigravati supermena, em javnosti baš ne otkriva sve detalje svojih problema sa zdravljem.

Pitanje zdravstvenog stanja privatna je stvar, osim kad si na visokoj političkoj dužnosti, a funkcija zagrebačkog gradonačelnika treća je izvršna pozicija u državi, nakon premijera i predsjednice RH, kada se u obzir uzme da je riječ o metropoli i najvećem budžetu jednog grada u Hrvatskoj.

Milan Bandić
1/9

Prvo, prilično je neobično i nejasno kako je to Milan Bandić na tri mjesta slomio potkoljenicu dok je obilazio radove na zagrebačkim cestama. Gadni lomovi za jednu šetnju, ali očito mogući.

Drugo, Bandić je u petak navečer hitno završio u bolnici, ali o tome se iz medija doznalo tek sutradan. Tek od tog trenutka Grad Zagreb i službeno počinje priopćavati o zdravstvenoj situaciji koja je snašla Bandića, plućnoj emboliji kao posljedici prijeloma noge koji nije odmirovao, nego je na štakama skakutao po Zagrebu.

Treće, do danas je ostalo nerazjašnjeno zašto je Bandić tako često putovao u Rim, posebice jer je bilo nagađanja (možda je samo riječ o tračevima) da su ta putovanja bila zbog njegovih problema sa zdravljem. Gradonačelnik i fizički u zadnje vrijeme izgleda oronulo, no to može biti i posljedica njegova ubitačnog tempa koji je sam sebi postavio kao dio imidža supermena koji vječito dela.

Budući da se Bandić posve neodgovorno ponaša prema svom zdravlju, svjesno se dovodeći u smrtnu opasnost, sasvim se legitimno nameće pitanje je li on uopće sposoban racionalno razlučivati i je li uopće radno sposoban kada je zbog populizma u stanju i svoj život dovesti u rizik.

Namjerno smo radikalizirali potonja dva pitanja jer Milan Bandić nije “običan dečko” iz Pogane Vlake, on upravlja metropolom i najveći je partner premijera Plenkovića u saborskoj većini koja drži Vladu.

Zaposjeo je preozbiljne funkcije da bi na njima bila osoba koja nije u doticaju sa stvarnošću. A Bandić svojim ponašanjem već dugo odaje dojam osobe koja živi u svom svemiru... 

VIDEO Bandić na štakama došao na konferenciju

Komentara 5

DU
Deleted user
17:36 12.12.2018.

Madam Šego u Zagreb ,ako ne znate ,dotepenec upotrebljavamo u razgovoru među prijateljima kada to ima ,u pravilu, duhovit i simpatičan prizvuk . Vi ste ga u ovom članku upotrebili isključivo u funkciji diskriminacije i diskvalifikacije MB-a , kao što je intoniranja i cijeli članak. Zagreb se voli radom i poštenjem. Kako je to govorio Zvonimir Milčec .Skoro pa ste na razini srpske novinarke kojoj se smije "ceo region" zbog pristranog izvještavanja sa protesta protiv Vučića. Vaš članak niti je pošten niti ste se baš umno naradili !!!!

SV
svakogdana
18:13 12.12.2018.

ma kakvi radovi kakve gluposti.pao u šaht dok je obilazio zagrebačku kanalizaciju u potrazi za novim članovima svog kluba i vladajuće većine. tu je već našao opačić,ronka,puh..... pa mislio kako ih ima još

FN
Fr@njo
13:13 12.12.2018.

nije..niti oni koji mu daju izborni glas.. tocka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije