Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
1

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
 • Avatar putnik833
  putnik833:

  Što se tiče novca mirovinskih fondova ti fondovi novac ionako plasiraju na tržište kapitala,kako bi ostvarili prinos. Ne vidim zašto ne bi kreditirali hrvatsko gospodarstvo? Bez rada i generiranja novih vrijednosti nema mirovina. Moj uzmite slobodno. Taj novac treba držat ... prikaži još! na računima stranih banaka, uz negativnu kamatnu stopu, dok se Hrvatska zadužuje po lihvarskim? Do kada će Nijemci nad nama trenirat finacijsku strogoću? A da im u isto vrijeme samo jedan VW konzorci duguje više nego svi živući Hrvati zajedno? Pejovićka je mladopartizanka, ali je očito veći DOMOLJUB od puno onih koji kliču Domu i Domovini. Hrvatska je narod.A taj narod je na rubu.49% kreditno zaduženih,30%pad prihoda u proračunu,20% pad BDP-a,grama zlata u trezorima HNB-a? Ja bi rekao da mi nešto radimo krivo!

 • sttipe:

  Ko misli da ga maske mogu spasit, slobodno ih može nositi. Ali ne i drugom nametati!! Mene čudi da nema više mitraljeza, u opticaju, koliko je ludih u nas, a šta nam se nameće.

 • sttipe:

  Dok su komunusti/idealisti vladali (ne laktaši instalirani od SADa, hrvatska (i ostatak juge), je rasla, 10tak% godišnje, a pojedinih godina i puno puno više. Danas tolikim postotkom godišnje, umnožava dugove. Triba nam opća nacionalizacija političarske imovine, u okviru nekog antimafijaškog ... prikaži još! zakona, sličnog srpskom. Jer smo po pravnoj državi, 200 godina iza srba, pa samo možemo prepisat njihov zakon.

Još iz rubrike Premium

Denis Derk

O eliti koja misli da joj novac daje pravo na ponižavanje

75ème anniversaire du débarquement - Entretien entre le président Donald Trump et le président Emmanuel Macron à la préfecture de Caen.
TOMISLAV KRASNEC

Nitko ne zna dokle je Trump spreman ići

3
U.S. President-elect Joe Biden speaks after meeting with governors in Wilmington, Delaware
DENIS ROMAC

Europa je zadovoljna što će opet imati šefa s druge strane Atlantika