Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
3 3°C
  • ribnjačar:

    več 20-ak godina Hrvatska nema, ako je ikad i imala, vodstvo , vladu i predsjednike koji bi iskreno gradili i dizali suverenitet, jačali ju gospodarski , branili ju i čuvali , radili u interesu naroda ! razne protuhe iz bivšeg ... prikaži još!g sistema koji su trgovinom ostali na položajima , svojim znanjem i strukturom rastaču sve Hrvatsko jer ju nisu ni htjeli - al kad je več tu ..privatizacijom su zadužili lakome i lakomislene .sustavno se razgrađuje i uništava . energetika kao krava muzara tu nije nikakva iznimka .plin sam izlazi , šume same rastu , voda teče pa ima i struje ! političarski košmar potpuno odnarođenih spodoba s potpuno poremečenim ljestvicama vrijednosti ,vode međusobnu borbu samo za vlast - jer sad treba ugrabiti za tri života. restrukturiranje državnih poduzeča pomoglo je samo riješiti se , maknuti one koji znaju , a dovesti one koji si uspjeh mjere veličinom provizije....

  • aristip:

    Hrvatska ima treći najskuplji plin na granici a uvoznik plina PPD ima enormnu dobit koja se mjeri u više stotina milijuna kuna !!? Tko to plaća i dali je zbog toga toliko industrije propalo, pogotovo u Slavoniji koja je bila ... prikaži još! jako plinificirana ? Tko je u ovoj državi lud, tko glup i mutav a tko pokvaren ?

  • prajdali100:

    BRAVO Dr. Domac !!!! Šešir do poda.Godinama ovdje " pametujem" da je ova Država katastrofa jer nema ulaganja u industriju i energetiku.Nema proizvodnje u nove vrijednosti, strojeve, visoku tehnologiju, inovacije......Ulaže se u hotele, aqua parkove....još se hvalimo da nam turizam ... prikaži još! čini 20% BDP- a.A trebao bi nam, da je sreće, činiti 2%....Proklete budale ništa ne razumiju.Ako ništa, imamo resurse da možemo hraniti pola Europe ! Ali ne znamo.Ogorčen sam.

Još iz rubrike Premium

Miro Kovač, Ivan Penava i Davor Ivo Stier najavili kandidature
Denis Derk

Političari u Društvu književnika popraćeni kao nobelovci

Raste broj oboljelih od novog koronavirusa
Radmila Kovačević

Da je čistoća pola zdravlja, vrijedi i kod koronavirusa

Andrej Plenković i Karlo Ressler
quo vadis hdz

Ne može se istodobno biti CDU i AfD, desni centar i krajnja

12