Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
72 11°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
 • Kentucky:

  Najmalobrojniji Hrvati uzdaju se u to kako će Hrvatska “osvjedočenom prijatelju” Bidenu i novoj američkoj administraciji uspjeti prezentirati da je daytonski temelj najviše narušen upravo na njihovu štetu-LAŽ NE STAVLJAJ RIJEČI U USTA.

 • Avatar putnik833
  putnik833:

  Puno veći problem za Hrvate,Hrvatsku,kao i cijelu regiju predstavlja 17 000 zahtjeva za azil,koje su podnijeli ilegalni migranti iz kampova u Zapadnoj i Središnjoj Bosni.Radi se isključivo o muškarcima u dvadesetima iz Iraka,Pakistana,Afganistana,Alžira,Somalije i drugih uljudbi. Hrvatska treba pripazit na ... prikaži još! ono što se radi u Igmanu Konjic i Bratstvu Travnik. A rade se minobacači i granate 120 i 82 mm,rade se ručni bacači RBS-7,haubice NORA D-30 i milijuni komada streljiva. Sve ono što je trebalo bos.Muslimanima za prevagu u Središnjoj Bosni i prodor u Ploče i Neum dolinom rijeke Neretve. Hrvati u BIH bez bilo kakve paranoje ili prizivanja zla moraju imat spreman plan popune ljudstva i brzog razmještaja po ratnim linijama. Porazno bi bilo da "zakasnimo" na Ugac,Čabulju,Vran,Kuperes u Stolac i tako se dovedemo u neodrživ položaj kao Bošnjaci 91. jer su vjerovali u mir i "komšije". Boj se svakog,nikad ne reci.

 • Avatar putnik833
  putnik833:

  U Hrvatskoj se nasjeda na velikobosanski narativ i "rezervne Bošnjake" zvane "građani"! U BiH ni po AVNOJ-u ni po DAYTON-u ne postoji ništa građansko! Ustav ne poznaje kategoriju "građani". Na posljednjem popisu pučanstva "ostalim" se izjasnilo 4% od 3.2 milijuna ... prikaži još! stanovnika! 96% stanovnika izjasnilo se kao Hrvati,Srbi i Bošnjaci-Muslimani.Kao jedan o tri konstitutivna naroda. Daytonski ustav je jasan,jedan od tri člana Predsjedništva mora biti iz reda hrvatskog naroda,al ono što tamo ne piše ne piše da treba biti izabran ISKLJUČIVO glasovima Hrvata! Ili barem hrvatskih županija. To je greška Mate Granića i njemu sličnih.U to vrijeme Hrvate nije bilo moguće preglasat - jer nas je bilo kudikamo više.Kao i Bošnjaka uostalom.

Još iz rubrike Premium

Naša godina s koronom

'Slušam ljude kako govore da je korona izmišljena, a krevet do kreveta leže i umiru otac i kći'

U.S. President Joe Biden visits the Pentagon in Arlington, Virginia
Borislav Ristić

Stara Amerika se vratila, dajte Bidenu Nobela za mir!

12
NEMA MASOVNOG ZAPOŠLJAVANJA

Hrvatska gubi tvornicu za tvornicom: Ostali smo i bez tržišta i bez domaće sirovine

189