Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
1 1°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
  • pp:

    Umjerenost pred lopovlukom je kukavičluk. 1. Točno, Hrvatska je potpisala arbitražu pod ucjenom Slovenije. 2. Slovenija je varala i prekršila međunarodno pravo arbitraže i ta arbitraža je ništavna. 3. Hrvatska nije svadljiva državica. 4. Zaista mi je dosta više tog ... prikaži još! hrvatskog puzanja. I stalnog opravdanja. Slovenija je varala. Arbitraža ne postoji. Hrvatska ne smije popustiti. Pod bilo koju cijenu.

  • Jania:

    Autor je apsolutno u pravu. Smiješni su komentari kako Slovenija prljavom arbitražom nije dobila sve što je tražila i da bismo samo zato trebali biti zadovoljni. U samom startu slovenski političari su tražili ono što nikad nije bilo slovensko. Dakle, ... prikaži još! osim potpunog odbijanja zahtjeva, svaka je verzija tzv. presude za Sloveniju više ili manje povoljna, a za Hrvatsku čisti gubitak teritorija.

  • pp:

    Niti metra hrvatske zemlje. Niti litre hrvatskog mora. Dosta je bilo. Polovica Savudrijske vale je hrvatska i mora ostati hrvatska. Ne želim ništa zajednički upravljati sa ovakvim pokvarenim susjedima. Dosta je popuštanja. Dosta je povlačenja od strane Hrvatske. Dosta je ... prikaži još! bilo. Neka Hrvatska policija izvoli zaštititi hrvatske ribare od maltretiranja institucija strane države.

Još iz rubrike Premium

Szajer, senior member of Fidesz party delivers his speech in Budapest
18
TOMISLAV KRASNEC

EU im je samo bankomat i mjesto za izlet na gej orgije

DRAŽEN LALIĆ

Svijet bez alternative gdje novac i politička moć uvjeravaju da su oni koji traže promjene luđaci

SILVIJE TOMAŠEVIĆ

Fincima ne bi Kinezi gradili most

11