Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
23.10.2015. u 07:40

Ministar vrijeđao prolaznike

        Ivan Vrdoljak, ministar gospodarstva, gostujući u Vrlici, verbalno se sukobio s građanima koji su na parkiralištu pred kafićem prijetili vozaču i fotografirali ga. Ministar je prema vlastitom priznanju jednom Vrličaninu odvratio: „Nabijem te“, dok domaćini svjedoče da je Vrdoljakov rječnik bio još mnogo sočniji, slikovitiji i precizniji. Ministar se poslije ispričao zbog rječnika, ali ne i zbog reakcije koja je bila „nužna i opravdana kao otpor nesnošljivosti“. Rabijatni ministar i dalje će, dakle, prijetiti prolaznicima, samo nešto finijim rječnikom. Uz gromki „hote vrit“ gostima kafića.     

I nakon ministra iz Ploča dolazi ministar iz – Ploča     

Tomislav Ćorić, predsjednik HDZ-ova Odbora za financije, najozbiljniji je kandidat za novog ministra financija pobijedi li Domoljubna koalicija. Ostvari li se taj scenarij, Ćorić će postati četvrti ministar koji je pohađao Srednju školu fra Andrije Kačića Miošića u Pločama.Još je zanimljivije da je i sadašnji ministar financija Boris Lalovac pohađao istu školu pa proizlazi da je ta škola pravi rasadnik ministara financija. U Pločama mirno spavaju, imat će ministra financija ovako ili onako.     

Vesna Pusić misli da bi bila dobra predsjednica     

Vesna Pusić, predsjednica HNS-a, u velikom razgovoru za Globus izjavila je da misli kako bi „bila dobra predsjednica Republike“. Šteta što to mišljenje ne dijele i birači koji je ne tako davno nisu doveli ni u drugi krug predsjedničkih izbora.     

Maras još jednom zavrtio ideju na račun proračuna     

Gordan Maras, ministar poduzetništva i obrta, poznat po smislu za samopromociju još je jednom „zavrtio ideju“. Prema pisanju 24 sata, neposredno pred izbore razaslao je na 200.000 adresa diljem Hrvatske letak naslovljen „Što smo učinili?“ s potpisom samog ministra. Poduzetnicima i obrtnicima Maras se hvali što je sve napravio i što još kani napraviti, a iz njegova ministarstva poručuju da je riječ o redovnom informiranju. Puka je slučajnost što su izbori pred vratima, a Marasova redovna promocija realizira se na trošak proračuna. Računajući tiskanje letaka i poštarinu, procjenjuje se da je trošak iznosio oko 1,2 milijuna kuna. Eto, i to ste učinili na račun poreznih obveznika.     

Komentara 7

ZW
zweistein
08:33 23.10.2015.

vrdoljak "dokazao" da treba više žena u politici. kuma zaposlio u osječkoj toplani kum ženi ostavio firmu od te transakcije kumova firma eksplodirala u ove 4 godine porasla za 23 000%

Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
10:00 23.10.2015.

A jučer kaže Zoka da SDP ne prijeti i ne psuje, cccc. A prvo njegov ćale otvoreno prijeti likvidacijom novinarima, a sada i ova nesreća od Vrdoljaka s ovako kulturnim europejskim riječnikom, divota. Kako je ono rekao kulturni HNS-ovac: De ste bre pi*ke, nabijem vas na ku*ac.

ZW
zweistein
08:34 23.10.2015.

vesnica predsjednica???? još se traži kućni ulaz gdje bi ona mogla pobijediti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije