Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
0 6°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
  • Blade_Gunner:

    Nakon medicinskog slijedi i zeleni fašizam. To je naravno predviđeno samo za raju, oni odabrani će i dalje nastaviti po starom. Oporezivat će nam kroz CO2 samo postojanje, disanje je život. Za to vrijeme zatvaraju najpouzdanije i ekološki najprihvatljivije izvore ... prikaži još! energije-nuklearke. Sjećam se kao da je bilo danas predavanja iz Energetike na 2. godini FERa, kada je profesor rekao da bi nuklearni otpad stavio u vlastito dvorište, ako bi mu netko to dobro platio. Ali što zna profesor, bitne su leftardske bezglave dangube, koje će uspjeti i jednu industrijsku velesilu Njemačku baciti na koljena u roku jedne generacije. Tko nema energiju, nije suveren.

  • vedranozretic:

    Kad "zeleni" na Grenlandu pobijede, morati će se dogovoriti s vladom na Islandu glede zatvaranja aktivnih vulkana i zaustavljanja svih budućih erupcija, budući vulkani izbacuju u atmosferu više ugljičnog dioksida kroz jednu erupciju nego sva prijevozna sredstva u Europi tokom godine dana.

  • berija:

    Dragi Silvek, otkud električna energija za pokretanje automobila? Od čega će biti proizvedene baterije? Odakle će doći bakar? Električnu energiju trebat će proizvesti u znatno većoj količini, baterije treba napraviti, rude za to iskopati, tvornice napraviti, kemikalije koristiti. Omogućuje li ... prikaži još! tehnologija recikliranje baterija? Ako ne, kako ih zbrinuti? Od čega struja? Vjetroenergija? Solarni paneli ? Što, prekrivanje Sahare ili poljoprivrednih površina? Ne može ni nuklearna fisija? Fuziju vodika trebat će još pričekati. Kako će ploviti brodovi, letjeti zrakoplovi? Silvek, tvoja analiza je, kao i uvijek, neargumentirano naklonjena ljevici koja uvijek samo laprda o općem prosperitetu. Sad i zelenima. Reci, znaš li koliko je puta ugljični otisak električnog automobila kroz vijek trajanja veći od ugljičnog otiska klasičnog automobila?

Još iz rubrike Premium

Predsjednik Vlade na potpisivanju Memoranduma o suradnji izmeðu Vlade Republike Hrvatske i društva Roche
BORISLAV RISTIĆ

Igrajući se demokracije pristajemo na lažne dileme umjesto rješenja

ŠTO SE SVE DAVALO I PRIMALO KAO MITO

Za usluge i povlaštene informacije moćnici idu na jedrenje, plastične operacije, uzimaju peku...

35
U biskupijskom marijanskom svetištu Vrpolju todnevnicu je predvodio pater Ike Mandurić
MILAN IVKOŠIĆ

Zlobnici podmeću pateru Manduriću, a on poziva na novo svjetlo

4