Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tjedni pregled

Križar Zekanović poručuje da će svoj Hrast iz Sabora vratiti u šumu

Hrvoje Zekanović, zastupnik Hrasta
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
10.03.2018.
u 16:02

Plenki najavio da Istanbulska konvencija ide u Sabor i odmah se digla frka. Križar Zekanović, poručuje da će svoj Hrast iz Sabora vratiti u šumu. Netko bi mu trebao reći da pripazi, jer je tamo otišao Ivo Lola

SUBOTA, 3.3.

Video tehnologija veliki je hit u svjetskom nogometu. Kada sucu nešto nije jasno, zaustavi utakmicu, pogleda snimku i presudi pravedno. Kod nas se uvodi polako i ima problema.

Evo, tek dva i pol mjeseca nakon utakmice u kojoj je Davor Šuker Brand postigao zgoditak, u utakmici protiv Darija Šimića, utvrđeno je da lopta ipak nije prešla crtu. Grešku je otkrila ljubiteljica nogometa Janica Kostelić, koja danas tvrdi da Šukerova lopta ipak nije prešla crtu.

NEDJELJA, 4.3.

Što da vam kažem, nekada ne pomaže ni video tehnologija! Iako se 45 godina činilo da je sve jasno, i da su partizani u derbiju pobijedili ustaše, na tu pobjedu se već 27 godina baca sumnja. Na HRT-u je danas gostovao akademik Kusić, koji ni nakon sto pregleda snimke nije siguran tko je tu koga dobio. Čim je vidio da opet nema pobjednika i centra Zagreba je pobjegao Ivo Lola Ribar. Potrčao je prema Kupi. Tvrdi da mu je svega dosta i da ga tamo čeka neki čamac i da će u šumi pričekati revanš.

PONEDJELJAK, 5.3.

Ne smije čovjek više ništa reći! Damir Agičić, pomoćnik ministra poljoprivrede dao je očinsku preporuku veterinarskim inspektorima da ne uznemiravaju trgovce dosadnim ispitivanjem kakvoće purica uoči Uskrsa i na njega se digla kuka i motika! Podržao ga je jedino sindikat purica, koje poručuju da im je ionako dosta prozivki i da ih se stalno provjerava. Agičić kaže da nije htio da izgleda kako su inspektori došli po mito. Kao da bi neki naš inspektor uzeo mito... Mislim, stvarno!

UTORAK, 6.3.

Netko ovoj Biljani Borzan zbilja treba neke stvari objasniti. Fino je zamišljeno da istočna Europa služi kao svojevrsno odlagalište nekvalitetne hrane, a ona dokazala da smo, kada je hrana u pitanju, građani drugog reda. EU joj je povjerovala, osigurala novac da se to istraži, ali u Hrvatskoj joj ne vjeruju. Ministarstvo gospodarstva nije poslalo zahtjev da im se dodijele već osigurana sredstva kako bi provjerili što zapravo jedemo. Imamo mi svoje inspektore, je li tako Agičiću?

SRIJEDA, 7.3.

Plenki najavio da Istanbulska konvencija ide u Sabor i odmah se digla frka. Križar Zekanović, poručuje da će svoj Hrast iz Sabora vratiti u šumu. Netko bi mu trebao reći da pripazi, jer je tamo otišao Ivo Lola, ali dobro. Zeko poručuje da mu je svega dosta i da Plenki u koalicijskoj šumi ne vidi Hrast. Odlučni Plenki, kaže da mu se ne sviđa baš cijela konvencija i da će biti ograda. Što to znači? Možda će širenje rodne ideologije dozvoliti samo komemorativno?

ČETVRTAK, 8.3.

Ljudi, baš nam je dobro! Jedni marširaju gradom slaveći Dan žena, drugi mole oko bolnica tražeći da se zabrane “bebe iz epruvete” i da se vrate rode, jedni se bore za rodnu ideologiju, drugi će protiv nje organizirati referendum. Jedni upozoravaju da u Hrvatskoj od nervozne muževe ruke, godišnje gine 30 supruga i nečijih kćeri i majčica, drugi poručuju ženama da okrenu i drugi obraz. Postoje i treći. To su oni s kolodvora. Oni bježe glavom bez obzira.

PETAK, 9.3.

Iz EU nas kritiziraju zbog povećanja braniteljskih prava. Nevjerojatno. Pa braniteljska mirovina, po podacima za veljaču, iznosi 5.354 kune, dok je ova obična, dezerterska, optimističnih 2.541 kunu. Dakle, niti 3000 kuna manje! Prigovara nam se i u vezi broja branitelja, koji je samo malo veći od pola milijuna. Na žalost, povećava se broj ratnih vojnih invalida. Danas ih je 56000, sutra, tko zna! Ovih dana podneseno je 4000 novih zahtjeva.

Pogledajte i prosvjed zbog Istanbulske konvencije:

Hrvoje Zekanović, zastupnik Hrasta
1/22

Komentara 29

DU
Deleted user
16:18 10.03.2018.

Ako, po Ivaniševiću, Zekanović zbog svojih stajališta i svjetonazora "spada u šumu" onda, po meni, nema ni dovoljno duboke ni dovoljno mračne šume u koju spada sam Ivanišević.

NO
NoHo
16:34 10.03.2018.

Neduhovit, ljigav, i samo jednom političkom bojom obojan neuspio pokušaj "satire". Žali Bože dvije minute u kojima sam pokušao ovo čitati....

PR
prayer
16:21 10.03.2018.

Križari su stvorili sve HRVATSKE DRŽAVE. Za razliku od antikrižara koji su razarali ne samo državu nego hrvatsko nacionalno biće. Križari su bili uvik i samo BRANITELJI a ANTIKRIŽARI ili PETOKRAKAŠI su oduvik bili samo SLUGE,PLAČENICI,IZDAJNICI,OTIMAČI,FALSIFIKATORI I PATOLOŠKI LAŽLJIVCI.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije