Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Hrvatsko posredovanje između Bošnjaka i Srba diskreditirano optužbom o negiranju genocida

07.12.2021. u 08:16

Stranci su zamolili Hrvate iz “gornjeg doma” Parlamenta BiH da podrže prijedlog prema kojemu bi, umjesto njih, domaće vlasti donijele zakon o genocidu i ratnim zločinima. Procjenjivali su kako bi Srbi nakon takva zaključka deblokirali državu

Komentara 10

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
08:33 07.12.2021.

Postoji li bilo koja država u svijetu u kojoj je negiranje genocida kazneno djelo ??

Avatar TvojUjko
TvojUjko
09:31 07.12.2021.

Lijep sam kao slika

Avatar Hind
Hind
09:34 07.12.2021.

Po hladnjoj subotnjoj večeri ,na danasnji dan 07.12.1991. ubice i ratni zločinci su došli na vrata doma porodice Zec. Od te noći i tog stravičnog zločina, prošlo je tačno 30 godina. Počinitelji nikada nisu krivično odgovarali,. Preživeloj deci porodice Zec,ec, država je "nagodbom" isplatila po milijun kuna za odštetu, dok su počinitelji unaprijedjeni, odlikovani i mirno penzionisani. Vodja te organizacije danas spokojno provodi mirovinu po banjama i proglašen je herojem..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije