Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
1 1°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
  • moškov:

    pa sto i da je .. jednom treba reci i ndh i sr hrvatska dio su povijesti hrvata...onim zlotvornim snagama kojima smeta nasa povijest smetamo i mi sami hrvati sa svojom drzavom hrvatskom....

  • Somelier:

    25% onih koje je Tuđman spomenuo stalno će se buniti protiv Hrvatske države jer ju ne žele. Tragedija ove države je izdajstvo vladajučih. Dobro znamo tko su HNS i SDSS ali naše vlasti koaliraju sa njima. To bi se reklo 25% plus Joker.

  • mikrogrizzly:

    Ne bih se htio miješati u heraldiku, ali ovo je lakmus za onih četvrtinu pučanstva u Hrvatskoj koji se nikako, ali baš ni u ludilu, ne mogu pomiriti s time da je RH postala samostalna, međunarodno priznata država i koriste ... prikaži još! svaku prigodu da "lože" domaću, a preko medija i "veza" i međunarodnu javnost o tobožnjoj ustaškoj naravi RH. Ima ih na svim stranama, a naročito prednjači par medija i kolumnista koji na svakodnevnoj bazi "čavlom u čelo" čitateljstvu o tome da žive u de iure demokratskoj, ali de facto ustaškoj tvorevini i ne mogu sakriti svoju SFRJ nostalgiju. Pa se rezultati vide i da im postavite pitanje da li šahovska ploča počinje crnim ili bijelim poljem, ne bi znali - jer ni nema mogućeg odgovora - ali na tzv. "šahovnicu", e to znaju itekako. Još samo nedostaje da se obruše teškom građ. mehanizacijom na crkvu Sv. Marka na Gornjem gradu - jer i to je fuj, ustaško znakovlje. A kad im postavite pitanje: Kako izgleda grb SRH? Ima ih i s crvenim i bijelim poljem, kako koje izdanje - uokvireno gore crvenom zvijezdom.

Još iz rubrike Premium

ljudi
3
Rajko Grlić

Da Crkva u Hrvata barem malo vjeruje svom papi, živjeli bismo u boljem i tolerantnijem društvu, u zdravijoj državi

U.S. President-elect Joe Biden speaks about the U.S. economy after a briefing in Wilmington, Delaware
James B. Foley

Hoće li Biden uspjeti vratiti američku snagu u svijetu

5
U Hrvatskoj 2.776 novih slučajeva koronavirusa u protekla 24 sata
Milan Ivkošić

Virus sve agresivniji, politička i zdravstvena vlast sve nemoćnije