Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽIVOTNA PRIČA RAHIMA ADEMIJA

Vrijeme je da se kaže istina: Banja Luka nikad nije bila cilj hrvatskih snaga

01.08.2021.
u 18:22

U knjizi koja izlazi za dva dana Ademi otkriva da je postojao sukob koncepcija o oslobođenju Knina, piše o stvarnim razlozima zbog kojih HV nikad nije ušao u Banju Luku, o smjeni generala Bobetka te o brojnim drugim nepoznatim detaljima iz Domovinskog rata, uz nikad viđene fotografije i zemljovide

Komentara 64

Avatar Bruno
Bruno
18:39 01.08.2021.

Drag covjek sam Mora razumiti koji su pakovali njemu pakovali su i Bobetku, Gotovini, Tudjmanu, Susku a on im vjerovao vjeruje sto mu je velika greska..

DU
Deleted user
18:31 01.08.2021.

General je bio tu kada je trebalo. Svaka čast to je jedino bitno

DO
DonQuijote
19:42 01.08.2021.

Bio je tu kada je trebalo. Hvala mu na tome. A izdaju koju je dozivio od Hrvatske, dozivjeli su mnogi branitelji. To samo pokazuje da se nista nije Promjenilo. Nakon Franje Hrvatsku vode ili europoltroni ili antihrvati. Zajednicko im je to sto Hrvatsku nikada nisu zeljeli, sada su se samo prilagodili stanju na terenu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?