Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tjedni pregled

Digla se na noge naša vlada, odmah zvali Kikaša da Trumpu ponudi Hrvatsku!

Donald Trump
Foto: Reuters
1/3
17.08.2019.
u 11:05

Turisti oduševljeni, kažu da nisu znali da je grad toliko očuvan. Jedino ih je prepao jedan stariji gospodin, koji im je rekel da on dela 365 dana u godini.

SUBOTA, 10.8.

Svi pričaju o najavi kandidature Narodne princeze Kolinde u tiražnom i jako uglednom Hrvatskom tjedniku, poznatom po suptilnom pogledu na noviju hrvatsku povijest. Koli je ocijenila i opus poglavnika Ante. Tko radi, taj i griješi, a kada griješi onda se narod ljuti, smatra NPK. Mnogi su se naljutili na nju, jer je novu kandidaturu za predsjednicu najavila u listu koji ju je nazivao bestidnicom, ali to je naša Koli.

NEDJELJA, 11.8.

Odigrano je nekoliko kola hrvatskog nogometnog prvenstva, ali tek danas dočekasmo prvi pravi derbi. Utakmicu su odigrali Armada i Torcida. Zbog vrućine je utakmica odigrana noću, pod reflektorima autoceste i to kod Vrboskog. Torcida je pobijedila 1:0, poslavši 18-ogodišnjeg pripadnika Armade u bolnicu. Pobjeda Torcide je logična, jer su imali pripreme na Braču, trenirajući s lokalnim vatrogascima i Srbima.

PONEDJELJAK, 12.8.

Najtopliji dan ovog ljeta. Hrvatska turistička agencija prevarila turiste i prodala im izlet u Černobil, a pokazala Zagreb. Računaju, na ulicama nema nikoga, grad je prazan, oni što su ostali ionako dišu na škrge pod klimom u dnevnom boravku. Turisti oduševljeni, kažu da nisu znali da je grad toliko očuvan. Jedino ih je prepao jedan stariji gospodin, koji im je rekel da on dela 365 dana u godini.

UTORAK, 13.8.

Poznato je da nema efikasnije policije od naše. Evo su upali u ordinaciju liječnice koja se “kao pijan plota” držala nekih svojih zakletvi i uvjerenja, pa nije prijavila “promjenu stanja pacijenta”. Udruge liječnika se digle na zadnje noge, pa spominju liječničku tajnu. Eto im sada tajna! Odmah je odrezana i kazna od 5000 kuna. Liječnici, ne drogiranom mladiću koji je naletio na turiste. Za njega ima vremena.

SRIJEDA, 14.8.

Kupio ćaća momku brod. To je lijepo. Jedino, nije baš lijepo kada se momku pokvari dizelski generator, pa on ugradi benzinski i dobro zatvori strojarnicu, da motor ne budi turiste. Toliko ju je dobro zatvorio da se jedan od njih nikada neće probuditi, a kako će izgledati buđenje njegove djece, još se ne zna. Za njih se moli cijela Hrvatska... Normalno, momak je izjavio da nije kriv. Ako ništa, Horvatinčić mu vjeruje.

ČETVRTAK, 15.8.

Konačno je i to netko rekao! Dosta više s tom informatikom u školama, poručio nam je sisački biskup Vlado Košić tijekom misnog slavlja u marijanskom svetištu u Gori. Škole trebaju odgajati djecu za život vječni, a ne im gurati tehnička pomagala u ruke, poručuje biskup Vlado. U pravu je! Djeca gube vid, laptopi im kradu dušu, a iz njih svašta mogu naučiti. Tko ima Bibliju u ruci, google mu ne treba!

PETAK, 16.8.

Čuli smo vijest, ali nismo mogli vjerovati. Trump poželio kupiti Grenland, a ludi Inuiti mu ne daju! Ostavi se Kalaallit Nunaata, moj Donalde, nu nas! Kakav Nuuk, nu Zagreba! Digla se na noge naša vlada, odmah zvali Kikaša da Trumpu ponudi Hrvatsku i čovjek se, pravo da vam kažem, odmah zagrijao. Navodno je i Melanija bila oduševljena, ali nastao je problem. Hrvatska je, naime, davno prodana...

Komentara 23

OX
oxymoron
11:41 17.08.2019.

Koji bezobrazluk i idiotizam I’d članka! VL sramite se!

DU
Deleted user
12:07 17.08.2019.

Bijedno i jadno čak i za jedan večernji.

Avatar whitesox
whitesox
13:59 17.08.2019.

ha,haaaahahaaaaaa!uredniče jeste smešno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije