55 19°C
 • Avatar Númenor
  Númenor:

  Hrvatskoj fali kvalitetnih ljudi na svim područjima. Mi smo devastirani na području ljudskog kapitala. Dobrim dijelom i zbog mentalnog komunizma koji uništava mentalitet naroda. Sjeverna i Južna Koreja, Istočna i Zapadna Njemačka...ne ide...mi se moramo suočiti s vlastitom prošlošću, detoksicirati ... prikaži još! od komunizma i jugo balkanštine i pozapadnjačiti u klasičnom smislu. Nevjerojatno da još neki bulazne o Jugoslaviji kad imate dokaze koji ukazuju da je korupcija u Hrvatsku došla sa Srbima. Pokupili smo te balkanske fore i krkanluk od 70 godina življenja u toj propaloj zemlji. I naravno treba se otvoriti prostor za nove, mlade, sposobne ljude.

 • Deleted user:

  Milijarde američkih dolara uloženih u obnovu zap.njemačke za razliku od hrvatske naravno je nebitno za cijelu zamisao ideje

 • Avatar Númenor
  Númenor:

  Marshallovim planom SAD je u Njemačku uložio 1,4 milijardi dolara u 1945. vrijednosti. To je danas 19,6 milijardi dolara. Njemački BDP je danas 4200 milijardi dolara. Znači Amerikanci su dali 0.4% njemačkog BDP-a kao pomoć Njemačkoj. Hrvatska u EU fondovima ... prikaži još! ima 10.6 milijardi eura, a BDP Hrvatske je 50 milijardi eura. Znači Hrvatska je od EU iz fondova dobila 21.1% svog BDP-a kao pomoć. Ostavi se tih floskula i krivog hrvatskog načina razmišljanja. Koji misli da je jedini način da si bogat i razvijen ako ti netko nešto da ili otmeš drugima. Njemačka je Njemačka jer Nijemci znaju radit. I rade. Nitko Njemačkoj ništa nije dao ili to što im je dano je bilo neznatno u usporedbi s onim što imaju. Mi smo problem. Mi Hrvati. Mi se moramo zbrojiti i krenuti raditi. I mi sami možemo i moramo razviti Hrvatsku. Nitko nam ništa ne treba dati. Samo možemo stvoriti. Kao i svi drugi. Dosta više tog parazitskog balkanskog načina razmišljanja.

Još iz rubrike Premium

Kinezi obilaze brodogradilište
Ratko Bošković

Ekonomisti EU nisu oduševljeni investicijama iz Kine

Ivo Josipović
Ivan Hrstić

Josipović branio oca, a na koncu optužio sam sebe

36
Kandidati HDZ-a za Europski parlament
Europski parlament

Uskogrudnim hrvatskim političarima izbori za EU samo su uvertira za Sabor