127 9°C
 • Avatar Reconquista
  Reconquista:

  Mi nemamo hrvatsku, sposobnu i poštenu vlast koja ima volje provesti ono što se mora provesti. I tu je sav problem. Mi Hrvati smo nezreo narod, a nikad ni nismo imali pravu nacionalnu, hrvatsku, merit elitu koja je elita po ... prikaži još! sposobnosti i znanju, a ne po svim drugim kriterijima. A i Hrvati nisu državotvorni narod. Mađari recimo jesu. I dovoljno zreli da biraju mađarsku nacionalnu vlast kad se svi okome na Mađarsku kao šakali. Jer se drže svoga i ne boje se vanjskih pritisaka.

 • bakulušić:

  Za zadnjih deset godina vladavine komunističke i partizanske djece, nužna je velika koalicija u kojoj će Milorad Pupovac, nogometnim žargonom rečeno, biti centarfor a Andrej Plenković glavni trener i selektor. Ostali se moraju prilagoditi ili ih više nema. Mi obični ... prikaži još! domoljubi, za trajanja tih zadnjih deset godina komunističke vladavine, možemo pratiti Ligu prvaka, Jelenu Veljaču, Karleušu...što tko voli. Ima nas svakakvih i zato ovi dugo traju. U međuvremenu će i najnovija, rujanska Rezolucija EU-parlamenta stići u Hrvatsku i, nadajmo se, donijeti neka nova vremena.

 • giliolacapri:

  Večina ovog stanovništva želi autoritet jer je nepismena i ulizička. Autoritet se stvara priznavanjem greške, poniznošću, plačanjem poreza, pomaganjem nemočnima, osuđivanje korupiranih močnika,

Još iz rubrike Premium

Vukovar
BUDIMO PAMETNI

Do kada će Vukovar biti pomoćno sredstvo u borbi protiv svakodnevice

Krešo Beljak o ukidanju HRT pretplate
SUD JAVNOSTI

Antikoruptivni savez za budale u kojem je Beljak svijetli primjer

Solarne ploče
JULIJE DOMAC

Zašto je logika nesavladiva disciplina u Hrvatskoj?