Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
33 -3°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
  • zpadjen:

    Mi smo još uvijek Balkan od toga treba početi..Ja sam Bandiću pre tri godine na Sljemenu, rekao da prestane stalno ponavljanje da je Zagreb jedini grad u Evropi koji ima skijalište jer to nije istina pošto Sofija ima još bolje ... prikaži još! skijalište od nas i puno više skijalište, te puno bolji organizirani prilaz dođe se s podzemnom željeznicom, sve do prve stanice i žičare. A onda izgubljeni Bandić dobacio mi "ali nemaju svjetski kup?!" Ja sam odgovorio da nema jer se to ne isplati ali zato sad imaju tenis turnir koji su uzeli nama u Zagrebu pošto Bandić nije htio pomagati ATP tenis turnir u domu sportova?! Kao učitelj skijanja i prijatelj Ivice Kostelića koji baš poklonio novu jaknu ispred donje stanice žičare jer je u blizini Bio sam šokiran koliko je ružna ova Donja stranica žičare potpuno je ne u kopnena u prostor kao šaka u oko!! Takve ružne žičare kič stanice nema nigdje u Evropi!! Velegrad daleko od nas i kog slabo poznate i u kojem se govori francuski jezik , Montreal, kako su lijepo uhapsili gradonačelnika nakon samo 6 mjeseci mandata jer bio povezan sa talijanskom građevinskom mafijom. A to bio prvi gradonačelnik koji anglophone, njegov prethodnik, frankofon, također smijenjen zbog korupcije s italijanskom građevinskom mafijom!!! Jedino ga nisu htjeli uhapsiti u nedelju kad bila utrka formule 1 u Montrealu jer je predao pehar trećem u plasmanu, F. Alonsu. https://zpadjen.wordpress.com/2014/10/22/i-u-montrealu-uhapsili-gradonacelnika-michaela-bandicha-zbog-korupcije/

  • blue time:

    Nabrajanje poznatih afera... Tema koja se ne obrađuje su gradski stanovi u kojima žive neki tamo ljudi bez valjane pravne osnove. Gradski stanovi koji se bespravno koriste u privatne svrhe. Zbog čega? I koga?

  • ddh:

    I opet se stvara nekakva afera, koje u stvari nema i koja je plod nekakve t.zv. dokumentacije nekoga kome mrznja prema Bandicu ispire mozak. Doslo je do jako velikog povecanja cijene gradjenja u prvom redu radi loseg projektiranja i izrade ... prikaži još!e projektne dokumentacije, na osnovi koje su radovi raspisani i ugovoreni. To ne zelim potanko obrazlagati, jer niti novinarka koja pise ovaj clanak ili trolovi koji to komentiraju, nebi od toga nista razumjeli. I tu je najgore da se gradjevinsko nepismeni "novinari i novinarke", ali i crveno obojeni t.zv. inzinjeri gradjevinarstva i antibandicevski trolovi hvataju gradjevinarstva, hvataju tehnicke vrijednosti izvedbenih nacrta o kojima imaju pojma koliko i jedan pastir ili jedan Tomasevic o upravljanju Airbusom 370. I radi toga tu nikakve afere zasad nema. Ali je taj slucaj tipican za Hrvateke koji su crveno obojeni. Oni diskutiraju teme iz medicine, tehnike i t.d., pa onda sve znaju iako u stvari bez vodica neznaju gdje su sjever ili jug ili da se vilica uzima u lijevu, a noz u desnu ruku.

Još iz rubrike Premium

Roma, Papa Francesco durante l'udienza generale settimanale
Darko Pavičić

Papa Franjo od novinara traži da potroše đonove cipela

Alojzije Stepinac
ZVONIMIR DESPOT

Tito je osobno tražio da se Stepinca goni

Ilustracija
KOLUMNA

Piše Igor Rudan: Znanost ulazi u posve novu eru istraživanja