Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
04.11.2018. u 08:10

Više o ovim zanimljivim temama u video komentaru našeg kolumnista Mate Mijića.

Halloween nije dio hrvatske tradicije i kod nas nema nikakve veze sa Svisvetima, nego isključivo s okultnim. Posebno zabrinjava to što ta uvezena praksa sve više ulazi u vrtiće i škole dok se u isto vrijeme pod stijegom sekularizma nastoji istisnuti sve što ima veze s našom katoličkom kulturom.

Milanka Opačić napustila je SDP i nedugo zatim ušla u saborski klub Milana Bandića. Za raspad sustava u SDP-u krivi su joj svi, samo ona ne snosi nikakvu odgovornost iako je bila potpredsjednica Vlade, Sabora i stranke.

6. studenog Amerikanci izlaze na birališta. Birat će Predstavnički dom Kongresa i trećinu Senata. Utrka je između Republikanaca i Demokrata neizvjesna, a kampanju obilježavaju teške riječi, prijetnje i nasilje.

Više o ovim zanimljivim temama u video komentaru našeg kolumnista Mate Mijića.

Komentara 62

SO
SoloHan
08:48 04.11.2018.

Haloween je nešto kao nosanje štafete mrtvom maršalu.

AA
AAAAAA
08:58 04.11.2018.

mnogo bre soroševih idiota na ovom portalu!

Avatar Parousia
Parousia
11:10 04.11.2018.

1.Korincanima(10:20-21)"Ne,nego kazem da ono sto neznabosci zrtvuju,demonima zrtvuju,a ne Bogu.A ja ne zelim da vi imate ista zajednicko s demonima.Ne mozete piti casu Jehovinu i casu demonsku.Ne mozete jesti sa stola Jehovina i sa stola demonskoga".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije