Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
16 -1°C
 • Avatar Piktor-
  Piktor-:

  Njemačka kancelarka A. Merkel je išla a Mađarsku, da se prisjeti hrabrog čina Mađara koji su prije 30 godina otvorili granicu i s time pokrenuli procese koji su doveli do definitivnog pada komunizma i da izrazi vječnu zahvalnost Nijemaca našim ... prikaži još! susjedima zbog njohove uloge u ujedinjavanju njemačke nacije. To je bilo u doba kada su još današnje mumije komunističkog novinarstva tipa M.Galić i S. Tomašević nagovarali narod na "socijalizam s ljudskim licem". A, evo ih danas, šampiona li "slobode". Treba imati želudac.

 • damir.ilic.54:

  Mađarska čini točno ono isto što je tada činila i Austrija; prihvaćaju izbjeglice i ne puštaju preko granice one koje nemaju valjane putne isprave. Austrijja je dakle otvorila vrata mađarskim izbjeglicama, ali nije puštala ilegalne prijelaze ilegalnim imigrantima iz Bangladeša, ... prikaži još! Malija, Eritreje, Nigerije itd..... to je isto ono što čini i Mađarska (Orban) danas. Tvrdite da Orban rasklapa demokratske institucije. Samo ste zaboravili napisati koje to institucije Orban rasklapa. Zar je bilo toliko teško navesti bar jednu takvu instuciju, ako ona postoji?

 • Avatar southman
  southman:

  Da je Orbanov stil vladanja posebno prema opoziciji u Mađarskoj daleko od istinskog demokratskog je istina, ali da je onakav kakvim ga predstavlja autor teksta je neistina !

Još iz rubrike Premium

Najmlađi hrvatski chef s Michelinovom zvjezdicom, Deni Srdoč
Radmila Kovačević

Michelinove zvjezdice putokaz modernim turistima

Ilustracija
Milan Ivkošić

Paradoks ljevice u slučaju karnevala u Imotskom

38
žilet žica
JOSIP BOHUTINSKI

Može li slovenska žilet žica zaustaviti koronavirus?

3