38 9°C
  • Deleted user:

    Gore pluća svijeta već 10-20 godina.....ali tada je u Brazilu bio na vlasti onaj tko je odgovarao svima koji drže ultra-liberalnu medijsku scenu plaćenu od najbogatijih koji su imali koristi od Brazila...Što se u zadnjih godinu dana promjenilo da ovi ... prikaži još! požari odjednom postanu prva tema CNN Macron...frau Merkel i naših listova?

  • furest:

    tzv medjunarodna zajednica je uvela sankcije Rusiji Siriji Iranu i jos mnogim drugim zbog daleko manje vaznih razloga za svijet a sada se zadovoljavaju sa par rijeci cudjenja Vazno im je da su tipovi poput Assangea u zatvoru i da ... prikaži još! su mediji odusevljeni sa celnicima tzv medjunarodne zajednice a pluca svijeta su ionako potrbna samo siromacima

  • sramitese:

    ajde sta ste ste se svi navodno uspanicili i zabrinuli..a narocito pusaci cigareta..a neznate..zbrojit dva vise dva..jer iza svega stoji ona ..materija je neunistiva pa tako i sve sta izgori..posli nekog vrimena ce nikniti trava..biljka ..stablo..i tako redom..jer bog je ... prikaži još!e tako odredia..i di bi bija kad bi vas jude slusa..

Još iz rubrike Premium

Emmanuel Macron
TOMISLAV KRASNEC:

Pitanje za europske NATO saveznike nakon Macronove dijagnoze: visimo zajedno ili sami?

Interliber
DENIS DERK

Interliber je ulaznica za bolju budućnost društva

HRT
DARKO PAVIČIĆ:

Cipelarenje aktivista za život zbog dolaska na javnu TV