Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Gol Coca-Coli jedan je od najljepših Ronaldovih golova. Djeco, pijte Ronalda!

19.06.2021. u 08:31

Kad se ministar s teretom od četiri milijarde kuna duga bolnica rasterećuje svađom sa sirotom konobaricom

Komentara 4

FR
francekmali
19:56 19.06.2021.

Ljudi kaj ste tak zlobni prema Gosponu Ivkošiću,čovjek bi trebao svakodnevno objavljivati svoje komentare i kolumne u tarifi EXTRA HARD PREMIUM po mjesečnoj cijeni pretplate od bar 1000 kuna!!! Kvaliteta i zlato imaju svoju cijenu !!!! Eto ja bi prvii roknuo ""Meštrovića"" za pretplatu !!! Nego kaj !!!!

ČS
Čuvaj se senjske ruke
19:08 19.06.2021.

Ivkošić, nekad dobar sknovinarčić, se izgubio u vremenu i prostoru. Najbolje bi mu bilo da uzme otpreminu.

MP
Mali Pero
12:24 19.06.2021.

Licemjerni se prepoznaju i podupiru ... kaj ni tak g. ***Ivkošić. Nek isti prvo vrati zarađeno a onda kritizira. Ups ... oprostite Vi se nebute složili a znamo i zakaj. Da je Coca nezdravi antifriz ... pa nije valjda da se čekalo umnog Ronalda da to objasni cijelom svijetu. Moj ***Milane jabuko sa davne grane.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije