34 16°C
  • ronaldo 9:

    žalosno je da oni koji su rušili,palili,silovali i ubijali sad sjede u vladi i uređuju našu državu, da Srbi su sve to radili, ali naši političari silno željni vlasti ponovo sjedaju sa njima za stol i dijele vlast. Tko i ... prikaži još! malo zna našu povijest zna da svako spajanje sa srbima nama Hrvatima nije donijelo ništa dobro, e pa gospodo i sada opet počinje, skidanjem ove ploče i ovog natpisa ponovo se pokoravate srpskoj manjini i njihovim vođama,jadni li si Plenkoviću,sram te bilo

  • baraskada:

    Pa, Plenki se očito boji Hasanbegovića na novim izborima, jer nakon toga on i njegova "elita" odlaze, konačno u povijest i nova Hrvatska paradigma se može ostvariti, a to je Hrvatska stvorena u Domovinskom ratu.

  • rasta sev:

    Koja frka oko gluposti, donesite zakon da je poklič "za dom spremni" na zakonu osnovan bez obzira što su (ako su) ustaše koristili za vrijeme NDH. I novčana jedinica Kuna (HRK) bila je korištena za vrijeme NDH i nitko ne ... prikaži još!e odbija primiti plaću. Koja je razlika? Ovo s pozdravom samo je crvene krpa za tkz. antifašiste koji se najbolje osjećaju pod jugoslavenskim zastavama ili ruskim bitno da imaju petokraku ili srp i čekić, 27 godina nakon prvih demokratskih izbora još im nije stiglo do mozga da im je nestala njihova SFRJ, odnosno boli ih nestanak raznih privilegija koje su uživali u to vrijeme.

Još iz rubrike Premium

Pupovac
18
DAVOR IVANKOVIĆ

Što bismo to svi zajedno morali napraviti od Hrvatske da bi je zavolio Pupovac?

Ivan Penava
renata rašović

A zašto Ivan Penava jednostavno ne izađe iz HDZ-a?

75
Goran Gerovac

Jašar, Šaban, Ceca, Brena..., nastupaju u našoj turbo-folk politici