Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tjedni pregled

Gazda se samo jedne stvari ne treba plašiti – hrvatskog suda

Ivica Todorić
Foto: Krunoslav Petrić/Pixsell
1/4
30.09.2017.
u 12:26

Napad je najbolja obmana, kao da poručuje, dok šalje svoje poslanice kojima optužuje Vladu za uništavanje Agrokora i traži osnivanje saborskog povjerenstva, tijela poznatog po učinkovitosti.

SUBOTA, 23.9.

Laptop Ivice Todorića ne miruje. Na današnjoj postaji Gazdinoga blogerskoga puta svjedočimo kako približavanje revizorskog izvješća o poslovanju pojačava skribomaniju. Napad je najbolja obmana, kao da poručuje, dok šalje svoje poslanice kojima optužuje Vladu za uništavanje Agrokora i traži osnivanje saborskog povjerenstva, tijela poznatog po učinkovitosti. Doktorica Dalić odgovara dijagnozom: pacijent je u “potpunosti odvojen od stvarnosti”. Jedno je realnost, a drugo “stvarnost koja postoji u njegovoj glavi”, kaže Dalić.

NEDJELJA, 24.9.

U glavi Ivice Todorića, za koju je zabrinuta Vladina psihoanalitičarka u pokušaju, roje se mnoga pitanja. Tko je iz Agrokora ministrici Dalić dostavljao dokumente i kako je moguće da povjerenik Ramljak “sudjeluje u kreaciji Lex Agrokora”, kada navodno sam sebi “kreira ovlasti”, koje kasnije navodno sam provodi? Angelu Merkel baš briga za Agrokor. Danas je ponovo pobijedila na izborima, ona brine o usponu, na baš multikulturalnog AfD-a, koji je ostvario povijesni uspjeh. Još da je imao našeg Skeju, gdje bi mu bio kraj...

PONEDJELJAK, 25.9.

Predsjednica Grabar-Kitarović voli alternativnu hrvatsku povijest, to nije tajna. Danas je, na obilježavanju 70. godišnjice Pariške konferencije u Pazinu ekskluzivno otkrila da je katoličko svećenstvo predvođeno don Ivanom Milanovićem dalo “ključan doprinos međunarodnoj potvrdi pariških odluka”. Dakle, ništa Tito, ništa partizani. Istrani su odgovorili kantanjem partizanskih pjesama i gromoglasnim zvižducima. Iza zvižduka, uslijedio je pljesak. Kolinda je, naime, kritizirala i Vladu, glede centralizacije. Centralizacija stop, Tito naprijed, poručuju Istrani..

UTORAK, 26.9.

Pravosuđe ponovo blista! Kapetan Dragan u Splitu osuđen za ratni zločin. Dobio je 15 godina. Da je presuda pravomoćna, mogao bi gotovo odmah na slobodu, jer je oko 12 godina u pritvoru. Kako je krenulo, još će u drugom stupnju dobiti manju kaznu, pa će moći tražiti odštetu. SDP se raspada brže od Agrokora. Na udaru je skupina koja traži odlazak mladog kraljevića Bere s trona. Predsjedništvo ga podržava, a Milanka i Mirando su na izlaznim vratima. Partija je na vrhu dna, ali uvijek može gore.

SRIJEDA, 27.9.

Šamaranje milijardama! Martina kaže da je Ivica tražio 2 milijarde kuna za spas, Nacional tvrdi da je Ivica precijenio imovinu za 2 milijarde eura. Čekamo reviziju i hitamo na Županijski sud u Zagrebu, gdje svjedočimo svojevrsnom čudu! Bivši ministar financija Ivan Šuker, dobio amneziju. svjedočio je na suđenju Ivi Sanaderu. Kaže da je za Fimi mediju čuo iz medija, a na većinu pitanja odgovorio je u stilu Luke Modrića. Ili nije čuo ili se ne sjeća.

ČETVRTAK, 28.9.

Miro Bulj i Ivica Todorić znaju da nije dobro biti u blizini Martine Dalić kada se naljuti. Prvi među hrvatskim blogerima, tvrdi da je Dalić prijetila uhidbom njemu i cijeloj obitelji, ako ne potpiše Lex Agrokor! Todorić barem ima obitelj, za razliku od supružnika koji nemaju djecu. Prema nacrtu novog Obiteljskog zakona, oni nisu obitelj. Oduševljena javnost toliko je na ovu odredbu radosno reagirala da je Vlada odmah povukla prijedlog i dala ga na doradu.

PETAK, 29.9.

Tresla se brda, rodilo se niš! Nema izvješća revizije, odgovor na pitanje koliko je love zamračeno, tko je lažirao bilance još ćemo pričekati. Zato Dalić ne čeka. Podnosi tužbu protiv Gazde, tvrdi da mu nije prijetila. Ivica kaže da za to ima dokaze. Problem je jedino što ih, za sada, nitko nije vidio. Gazda se samo jedne stvari ne treba plašiti – hrvatskog suda. Primjer: svećenik osuđen za silovanje dječaka u crkvenim prostorijama, dobio je 730 sati društveno korisnog rada.  

Komentara 5

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
13:12 30.09.2017.

Jel se sjećate kad su hapsili one jadne babe šta prodaju sireve po ličkoj magistrali i po moru, onda se sjećate i ko je naredio, gazda toza.

SV
svojaja
12:42 30.09.2017.

Vazno da su njima Rusi zaprdili tuzbu, pa sada zlocinacka ne moze cerupati i rasprodavati kompaniju. Em sto je to protuzakonito dok proces traje, em sto kompaniju pod tuzbama i procesima nece nitko kupiti.

DU
Deleted user
13:26 30.09.2017.

Tajkun u nedopuštenom zaleđu protiv RH sudac-državni sustav će donijeti pravorijek prema pravilima igre ustavu zakonima i propisima Republike Hrvatske. Ovo bi mogao biti prijelomni sudski slučaj za sve prošle i buduće tajkune koji su djelovali djeluju ili će djelovati u RH ligi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije