Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijetnja za gospodarstvo

Ekonomisti upozoravaju na ekstremno opasan problem za EU: Zašto nedostaje 400.000 vozača?

14.10.2021.
u 19:10

U francuskoj federaciji cestovnog prijevoza vjeruju da će nova regulativa potaknuti zapošljavanje

Ključne riječi

Komentara 13

NA
nahty
19:30 14.10.2021.

Koliko kod nas košta polaganje teško da ćemo uskoro smanjiti manjak, a kako će plaće u tom sektoru rasti svi znamo što nas čeka. Naime. U jednim novinama (da sada ne reklamiram) smo mogli nedavno pročitati da smo po tome pitanju najskuplji na svijetu za najobičniju b kategoriju. Kao i u svemu, uvijek prednjačimo po najgorem.

Avatar Asterix
Asterix
20:45 14.10.2021.

Vrlo je jednostavno zašto nedostaju. Kada političari na zapadu zadnjih 30 godina non stop trube, obrazovanje je bitno, digitalno je bitno, na televiziji se vrte reklame sa skockanim mladim ljudima u finim uredima, računalima, svi s osmijehom na licu... Pa nisu ljudi blesavi, sigurno je puno mladih zaključilo da je stvarno ljepše raditi s olovčicom u ruci, u toplom i s urednim radnim vremenom. Kako siješ tako ćeš i žeti.

SI
sisavac
21:10 14.10.2021.

Već odavno zapad nije kapitalistički. Jedna malo teža oligarhija tamo vlada. Kad čitate o ruskim oligarsima, shvatite da su oni dječji vrtić u odnosu na ove sa zapada. Pazite, na zapadu je legalno kroz lobiranje platiti političare da donose zakone u korist kapitala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije