Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
126 5°C
  • dom7:

    Gosp.Markešić zasto ne pokažete primjerom kao veliki kršćanin i ne primite iz "Porina" gdje su izbjeglice smještene bar jednu obitelj...Vjera bez djela nije ništa...

  • ProtivStruje:

    Vi nemate veze o religijama niti o bilo čemu i pretvorili ste se u degenerika na iznimno dobro plaćenim državnim jaslama i sad još fušate u Vučićevu Bezgrešnjaku. Prvo, odvajanje države od religije je isto ako odvajanje glave od tijela. ... prikaži još!a. Drugo, tradicionalni monoiteističke religije žive jako dobro u skladu s Imperijom (nacija država je duboko antikršćanska kao čisti modernizam). Hinduizam je prema svima tolernatnan i nesovojiv. Modernističke pojave koje su planirane iz viših centara moći kao wehabizam, cionizam, sve protestanske sljedbe, pa čak i postokonciliski katolicizam su antitradcionalne i antireligiozne u svojoj biti. Tu spadaju i bezbrojni gurui koje je sve stvorie britanske tajne službe uključujući hulju nad huljama tzv. Gandija koji se kao britanski agent zalagao za ukidanje kasti. Međutim, kaste kao i plemstvo obvezuju i što je viša kasta veća je obveza i veće je odricanje i siromaštvo, ali i veća duhovnost (brahmani isključivo žive od milodara). Sekularizam je put u najgoru tiraniju i rasni kaos (koji jedino ne vrijedi za Izrael) i uništavanje svih naroda, kultura i religija. Vi ste jedna neopisva sramota i ne želim govoriti koliko vaspreziru ljudi iz struke - jer jedinstavno ne razumijete materiju i idete linijom manjeg otpora. Lik kojemu je Luhman "vrhunski filosof". Bizarno. Proučite malo Jean Borella, Julius Evola.Huston Smith, Hossein Nasr, Titus Burckhardt, Martin Lings, Jean-Louis Michon, Marco Pallis etc.. Doslovno 40 god, niste se makli s točke.

  • marcel:

    grozim se ideja da bi država trebala oblikovati život građana. Građani sami trebaju oblikovati svoj život, i naravno državu. Država je tu da brani granice i kazni one koji ugrožavaju tuđu imovinu, život, ili fizički integritet. Čak ni kao socijalni ... prikaži još! servis država nije dobra, kamoli što drugo.

Još iz rubrike Premium

Ilustracija
27
Milan Ivkošić

Paradoks ljevice u slučaju karnevala u Imotskom

žilet žica
JOSIP BOHUTINSKI

Može li slovenska žilet žica zaustaviti koronavirus?

3
Koronavirus
NINO RASPUDIĆ

Trenutak samospoznaje – koronavirus prvi put među Hrvatima

24