Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
121 14°C
  • zq2y16:

    Treba pitati tužiteljstvo hoće li podići što je maznuo referdum . Naravno treba goniti i onog ko je dao nalog za takvo što.

  • mikrogrizzly:

    Problemi s tom manjinom su vječne naravi jer njih jedino zanima troje: kundak, pendrek i vlast! Nastanjuju uglavnom tzv. pasivne krajeve RH, uz iznimku krajnjeg Istoka RH. Pa su razvili jedan mentalitet koji je bitno drugačiji od šumadinaca, dakle prvenstveno ... prikaži još! prkos prema hrvatskom narodu i to je evidentno na svakom koraku. I tu lijeka nema nego čekati da biološki čimbenici odrade svoje, odnosno već su raspršeni, uglavnom starije pučanstvo, bez mogućnosti instalirati svoju elitu čak i u provinc. gradovima kao što su Knin ili Petrinja. U konačnici će i taj problem moderne Hrvatske jednom nestati, a ovi nemiri zadnjih dana su tek istitravanja nedavnog rata i prijelaz "kontinuiteta nesnošljivosti" na nove generacije. Međutim, pok. Tuđman je u brk skresao Pupovcu: Jel da vas nije ostalo više od 3 %!

  • kanal6:

    pataloški lopov kuščević je ukrao i referandum, po meni je proizvoljno proglašavanje potpisa nevažećim na razini državnog udara, ali to ti je adeze...

Još iz rubrike Premium

Bečka operna kuća
DENIS DERK

Neprežaljenoj primadoni Ljiljani Molnar Talajić Pošta posvećuje marku

Palestina
SILVIJE TOMAŠEVIĆ

U sjeni koronakrize Bliski istok opasno vrije

Zagreb: Ponovno otvorene škola nakon obustave zbog Covid-19
IVANA RIMAC LESIČKI

Na nastavu u doba korone uz potpuno nerazumljive poruke