44 23°C
 • Avatar putnik83
  putnik83:

  Ne smijemo zboraviti ulogu SAD-a u Oluji.Bez njihove politicke pomoci svijet nam nikad ne bi dozvolio poraziti Srbe.(narocito Francuzi i Britanci) S druge strane Sjedinjene Americke Drzave polako gube status globalne vojne i ekonomske velesile i imaju sve manje sveznika ... prikaži još! u Europi u svijetu. Jedini stvarni saveznik SAD-a u euroazijskom prostoru uz Veliku Britaniju su zemlje "Nove Europe". Ako (bolje reci KAD) Turska napusti NATO znacaj Poljske,baltickih zemlja i Hrvatska ce disproporijonalno porasti.

 • Avatar Apsalar
  Apsalar:

  Donacija je donacija, nema tu podcjenjivanja. No, neovisno o tom, naučili smo da se treba uzdat u se i u svoje kljuse, pa se za nabavku vojne eskadrile treba i zakačiti sa "saveznicima" ako treba. Svijet se konstantno mijenja i ... prikaži još! savezništva se sklapaju i raspadaju. Turska je dokaz.

 • Avatar putnik83
  putnik83:

  Ako od Izraela vec nismo mogli kupiti americke lovce F-16 tko nam brani kupiti raketne sustave LAR-160? Ili PZ sustav Spyder?? Gdje je to opjevano prijateljstvo Izraela i Hrvatske? Sto je konkretno ucinjeno na poboljsanju odnosa?Gdje je Krsticevicu ta obecana ... prikaži još! tvornica streljiva?? Ocito je nas ministar "ugroza" nesposoban,a ova vlada antihrvatski nastrojena. Hrvatska odavno ne vodi brigu o svojim drzavnim interesima vec slijepo izvrsav sve naputke iz Berlina i Londona. Ove elite moraju otici.Nuzno je demontirati cijelu UDBasko-globalisticku hobotnicu koja od smrti predsjednika Tudjamana vlada Hrvatskom.

Još iz rubrike Premium

Bosanskohercegovačka književnica Martina Mlinarević Sopta
21
Renata Rašović

Nije Martina Mlinarević Sopta invalid, nego oni koji je blate

Angela Merkel i Viktor Orban
Tomislav Krasnec

Mađari slave rušenje jedne i dizanje nove žice, a mađarevići ih u tome samo slijede

5
Ilustracija
Goran Gerovac

Pozdravljam drakonske kazne za vozače-ubojice, ali što kad državu voze pijani i još u krivom smjeru?!