151 22°C
  • avim:

    Veljača je uzela temu na kojoj se lome koplja i pokušava na osnovu toga doći na Državne jasle jer je to čista i sigurna zarada.

  • komunikolog:

    Nitko se vidim ne pita gdje Jelena Veljača plaća porez! Inače omiljena mantra ljevičara ovdje vidim nije prepoznata. Nema poruka tipa "australka iz bosne"?

  • mikrogrizzly:

    Preneražen sam kako pojedini likovi, i inače nezajažljivi kad je u pitanju samodopadnost i medijsko produciranje, iskoriste i neke nevjerojatne obiteljske tragedije kao "vjetar u svoja narcistička jedra" odnosno još i više kako to javnost "popije". U konačnici je to ... prikaži još! tek depresivan skor - da nema te stradale djece ili ne znam koje psih. aberacije unutar neke "rubne" obitelji - a koju naši seljebriti likovi ili šefice kojekakvih nevladinih udruga (pazite, oni su na proračunskim sredstvima, formalno su nevladine) neće izrabiti u neke svoje "više" ciljeve. Što se tiče Bandića, on zaslužuje doktorsku titulu onog koji je premazan svim mastima jer taj dipl. kadar ONO i DSZ nema što nije prošao -. veliki katolik koji se rastaje zbog trošnog stančića, ali samo pro forma, veliki socijaldemokrat koji je sklon apsolutističkoj vlasti, veliki "drmator" sudbina svih zaposlenih uokolo njegove funkcije, veliki odnos s bratom koji mu kupi golemi stan - iako nema financ. pokrića za to itd. itd. Kad je već takav, a mi smo to sve uredno "konzumirali" - e pa dajmo mu još i doktorat i kako vele u Hercegovini, povrh toga i članstvo u Akademiji znanosti. Ne treba redovni član, nego tek dopisni...

Još iz rubrike Premium

Notre Dame
4
Ivan Hrstić

U amneziji političke korektnosti blijede krvavo plaćene lekcije iz minulih tisućljeća

zrak
Ratko Bošković

Budućnost je u akumulatorima koji ispuštaju manje CO₂

Migranti na austrijskoj granici 2015.
Sandra Veljković

Europa želi Hrvatsku 'na zidu' i 'ne može se nositi s istinom'

4