Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
29.06.2019. u 09:56

Pitate kakvi vjetrovi pušu? Pa evo, jedan takav zapuhao je u Jadovnom, gdje su se nearijevci, Srbi i Židovi, okupili na komemoraciji za žrtve kojih, naravno, nije ni bilo

SUBOTA, 22.6.

Skupila se neka starčad u nekakvoj šumetini pored Siska, pored nekog spomenika s obnovljenim naličjem da se ne blamiramo pred stranim veleposlanicima i pričaju neke nebuloze o ZAVNOH-u, antifašizmu, partizanima, itd. Užasno su dosadni. Dobro, morali smo to ubaciti i u Ustav, ali dajte ljudi više sjašite s tim antifa spikama, ovdje sada pušu neki novi vjetrovi.

NEDJELJA, 23.6.

Pitate kakvi vjetrovi pušu? Pa evo, jedan takav zapuhao je u Jadovnom, gdje su se nearijevci, Srbi i Židovi, okupili na komemoraciji za žrtve kojih, naravno, nije ni bilo. Komemoraciju su bojkotirali sve državne institucije, osim hrvatske policije. Policija je svoj posao obavila profesionalno. Zaustavila je svaki autobus koji je išao na komemoraciju i ponaosob snimala svakog posjetitelja. Tako se to radi.

PONEDJELJAK, 24.6.

Poduzetnik, diplomat, doktor ekonomije i pjevač, danas se obratio svom Narodu. Mnogi su ostali posramljeni. Drugi kandidati masovno otkazuju kandidaturu. Ništa više nema smisla. Sve je riješeno. Zamislite, uskoro će narod o svemu odlučivati i to referendumom. Uklonit ćemo dosadnog posrednika, sabor i vladu. Bože, kako se to nitko nije ranije sjetio. Molim? Sjetio se? Kada? Prije 90-ak godina kažete?

UTORAK, 25.6.

Naši reporteri javljaju da su borbe konačno prestale. Međunarodnim snagama još nije dozvoljen pristup. Pripadnici Torcide povukli su se na brda oko grada i čekaju razvoj situacije, dok u vojnoj zračnoj luci Wright-Paterson, kod Daytona u Ohiu, traje sastanak predstavnika HNS-a, Hajduka i Splita grada. Dogovor je postignut.. Mađari stižu u Split. Torcida je najavila novu Intifadu. Čeka se reakcija Vijeća sigurnosti.

SRIJEDA, 26.6.

Ako ste imalo sumnjali da Udba i dalje vodi glavnu riječ, sada vam je sve jasno. Pogledajte što rade Lovri. Proklete komunjare! Kada su bili na vlasti, čuvali su pomorsko dobro kao zjenicu oka svoga i nisu dozvoljavali apartmanizaciju, taj zalog našeg turističkog razvitka. Nesretni domoljub Lovro, malo je preuredio njihov masonski GUP, napravio kućicu i sada ga razapinju. Eno ga i USKOK istražuje...

ČETVRTAK, 27.6.

Nije Lovro jedini na meti Udbe. Udbaši iz USKOK-a, podignuli su optužnicu i protiv našeg Nediljka, načelnika Škabrnje i to samo zato što baš i nema opravanja za oko milijun potrošenih kuna. Nediljljko se malo zaigrao službenom karticom, obukao bližu i dalju rodbinu, išao na službeni put u neradne dane, kupovao torbice, kišobrane od 80 eura itd. Nakupi se to začas. Znate li vi koliko košta noć u Sheratonu?

PETAK, 28.6.

“Narod koji ima ovakvu omladinu, ne mora se bojati za svoju budućnost”! Ne, ovo nije rekao Ante Pavelić, nego jedan drugi striko, ali da je vidio kako mali 10-ogodišnji nogometaši iz Srinjina pozdravljaju starim hrvatski pozdravom, jamačno bi rekao nešto slično. Naravno, odmah se javio komunjara Grbin s nekakvim prigovorom. Kako je krenulo, takvi će uskoro u izolaciju. Sprem(n)ut ćemo ga doma.

Komentara 45

DU
Deleted user
16:56 29.06.2019.

Ivaniševiću, svaka čast na vrhunskoj dijagnostici.

KO
Kopreinitz
11:59 29.06.2019.

Interesantno da o "stratistima" i broju stradalih lamentiraju SVI rodjeni poslije rata a brojke znaju tocno ko da su ih oni brojali, jel tako Habuline Mesicu, Goldsteine Ivo, Jakovina , Klasicu i ostali "povjesnicari".

Avatar prahrvat
prahrvat
17:20 29.06.2019.

Dobar članak. Hahahah. Treba nam ironije, nema druge. Ovo za Škoru je zakon napisano

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije