Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tjedni pregled

Čudo! Ljudi, ovo ne možete vjerovati! Hrvatska desnica zagrlila Maršala Tita, junačkog sina!

16.02.2019.
u 09:18

Sve se dignulo na noge, nakon što je Tajani progovorio o “talijanskoj Istri i Dalmaciji!” Tomašić, Brkić, Kovač, svi brane hrvatske krajeve koju su matici vratili Titovi partizani.

SUBOTA, 9.2.

Novi uspjeh hrvatskog pravosuđa u Zadru! Daruvarac je vani i jako je lijepo vidjeti da čovjek shvaća pravila igre. Čim je izišao, odmah je jauknuo da je žrtva i da su njemu ugrožena ljudska prava. Tako se to radi. Smetaju mu novinari koji pišu o tome kako se malo zanio, pa zamalo ubio jedva punoljetnu djevojku. Poznavajući pravila u našem pravosuđu, nije teško zamisliti dan u kojem bi na kraju on doista ispao žrtva.

NEDJELJA, 10.2.

Svi pričaju o napadu na srpske vaterpoliste u mirnom i gostoljubivom Splitu u kojem su neki mladići iskazali specifičan oblik dobrodošlice trojici igrača Crvene zvezde. Split je odmah proglašen gradom slučajem. Šibenčani uživaju, jer su u isto vrijeme kod njih gostovali vaterpolisti Vojvodine i nije im pala dlaka s glave. Međutim, malo kasnije, u Šibeniku je 15 funcuta istuklo mladog torcidaša. A da obje grupe stavimo zajedno u pritvor?

Pogledajte i galeriju "Pogađa me da se o Splićanima tako priča, postali smo grad- slučaj"

1/5

PONEDJELJAK, 11.2.

Čudo! Ljudi, ovo ne možete vjerovati! Hrvatska desnica zagrlila Maršala Tita, junačkog sina! Sve se dignulo na noge, nakon što je Tajani progovorio o “talijanskoj Istri i Dalmaciji!” Tomašić, Brkić, Kovač, svi brane hrvatske krajeve koju su matici vratili Titovi partizani. Kolinda poslala Jakova u podrum po Titovu bistu. Hasanbegović i Bujanec, jedini su ostali dosljedni i sklonili ploču s Titovim imenom, da je Bandić ne vrati na trg.

UTORAK, 12.2.

Ljubitelj ricinusovog ulja i prijatelj našeg Plenkija, zločesti Tajani, ispričao se Hrvatima i Slovencima. Kaže da su ga svi krivo shvatili. Tko zna, možda je čovjek vidio da na našim fasadama nestašna mladež voli crtati svastike i klempava U, pa je pomislio da opet slijedi neka predaja Dalmacije. Gorko se razočarao kada je vidio da su ovdje svi na Titovom i Franjinom putu i da tuđe nećemo, a svoje ne damo!

SRIJEDA, 13.2.

Dobro, demokracija je, ali nije anarhija. Ne može se govoriti baš sve što želiš. Zoran Erceg je tako naučio da ne može ispred brončanog Franje vikati da je Tuđman bio ratni zločinac. Sudac ga je osudio da se ne smije približavati brončanoj žrtvi, ali kako nije rekao kojoj, pravnici tvrde da je Erceg zapravo osuđen na kućni pritvor, jer je teško pronaći neki prostor u Hrvatskoj gdje nećeš biti u blizini barem jednog Franjinog spomenika.

ČETVRTAK, 14.2.

U Saboru vlada opasan virus. Uđe čovjek tiho u Sabornicu, po nekim ocjenama čak i anemično, a izađe kao veliki frajer. Plenkiju se to nedavno dogodilo, nesretni Grmoja je morao okrenuti čelom nazad, kada je Plenkija napao virus, a to se sada dogodilo i Pupovcu, koji je na pasja kola izvrijeđao Zekanovića i njegove istomišljenike. Ministar Kujundžić ispituje sve okolnosti, za sada samo znamo da je nešto divlje u zraku.

PETAK, 15.2.

Donald Trump održava svoja obećanja. Rekao je napraviti zid prema prijateljskom Meksiku i ruši sve pred sobom kako bi to ostvario. Upravo je srušio Senat i proglasio izvanredno stanje, samo da bi se domogao sredstava za gradnju zida. Usput je zatražio da mu se žurno da Nobelova nagrada za mir, jer se pomirio s našim nesvrstavnim prijateljem Kim Jong-unom. Neku nagradu za graditeljstvo i dobrosusjedske odnose nije spominjao.

Pogledajte i video Okrugli stol VL-a: Što nam donose izbori za EU parlament

 

Komentara 132

Avatar poljicanin
poljicanin
10:00 16.02.2019.

Da li si autori, koji pišu ovakve članke, ikada postavljaju pitanje zašto naklada novina svaku godinu ustrajno pada?

Avatar anteX
anteX
12:23 16.02.2019.

10. rujna 1943. – NDH pripaja Dalmaciju i Istru poništenjem Rimskih ugovora.Ante Pavelić objavljuje ništavnost tih ugovora, te Italija odlazi iz hrvatskih priobalnih krajeva koje je dobila 1920. uRapallu kao ratni plijen iz I. svjetskog rata, te iz krajeva koje je dobila Rimskim ugovorima između Italije i NDH 1941. početkom II. svjetskog rata. dakle,zlocinac tito je dosao na ideju dabi istra trebala biti hrvatska tek nakon sto je to pavelic vec ucinio.

Avatar Mi sami
Mi sami
10:46 16.02.2019.

Mene svaki dan zovu iz VL ocajni sto im pada prodaja al dok kod njih pišu ovakvi kao ivanisevic, pofuk, gerovac, flak ne bi se pretplatio ni da je badava.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije