55 25°C
  • AAAAAA:

    "Najnovija afera u Crkvi, koju je otkrilo svjedočanstvo zagrebačkog profesora Marina Sovara o seksualnom zlostavljanju mons. Zvonimira Kurečića, došla je u najnezgodnije vrijeme, u adventu, pred Božić." -------------------------------------- ništa nije došlo samo od sebe - to je još jedan pokušaj ... prikaži još! soroševske gamadi da naštete crkvi, ali uzalud vam trud pederi!!!! Annegret Kramp-Karrenbauer nova je predsjednica Kršćansko-demokratske unije (CDU) i nasljednica dosadašnje predsjednice Angele Merkel Po svojim svjetonazorima katolički odgojena AKK je duboko konzervativna. Protivnica pobačaja i istospolnih brakova, koje je u jednom intervjuu povezala s incestom i poligamijom, sarska političarka je melem na dušu i onim članovima CDU-a koji smatraju da je stranka proteklih godina otplutala previše ulijevo.

  • angeomihael:

    Napad na Crkvu jest napad na nas Hrvate.Kler se kao samo administracija koja jest nigdje ne spominje jer Sotonizma je bit napasti Hrvate,nas Crkvu.

  • javor11:

    Poštovani Pavičić kažete "Stoga se Crkva radi svoje budućnosti mora najoštrije obračunati onima koji joj nisu kadri čestito služiti." Slažem se, ali to se ne radi preko medija nego u ustanovi Crkve. Zaboga nismo mi udbaši da vodimo paraobavještajne ratove!?

Još iz rubrike Premium

Matija Posavec
6
MATIJA POSAVEC

Iz vrha stranke poručuju mi da smetam, čak mi podmeću bliskost sa Škorom 
i Radeljićem

Ošljak
Boris Beck

Oskudica i bogatstvo malog škoja

Donald Trump
Tjedni pregled

Digla se na noge naša vlada, odmah zvali Kikaša da Trumpu ponudi Hrvatsku!

26