Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
110 6°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
 • cortesova arkebuza:

  Dušo,vama treba cijepilo protiv gluposti. Pitanje za gđu.novinarku: zašto je Njemačka kad je “izbila” svinjska gripa naručila 5 milijuna cijepila za građane svoje zemlje i 800.000 cijepiva bez pojačivača za Njemačku vojsku i političare !?! Informacija je izašla u njemačkom ... prikaži još! tisku ponajprije u FOCUS-u znači nije laže nego istina !? Zašto vojska i političari dobivaju drugo cijepilo bez pojačivača u odnosu na narod !? U Njemačkoj postoji pravo izbora i za obraniti to pravo su se i doktori podigli na sve četiri jer ne žele da se uvede obavezno cijepljenje. Pametnome dosta... očekujem odgovor,hvala.

 • martina.fila:

  oh draga neparanoična i znanstvena da vidimo, koji je točan i potpun sastav cjepiva, jednu jedinu študiju ikad i igdje koja je dokazala sigurnost i učinkovitost cjepiva i za kraj, može mali potpisić da se mom ZDRAVOM djetetu neće ništa ... prikaži još!a dogoditi nakon cjepiva ukoliko sam ja- paranoična kaže nisu problem čak ni antivaxeri nego vi dame i gospodo koji šutite #cjepivozaparanojuroditeljajeidijotskakomunikacija #preventivanesmijeimatinuspojavainemožebitiobavezna inače, autizam se nalazi na popisu nuspojava nekih cjepiva i zato nam ne daju hebene upute o lijeku a fejker wakefield vam se ponudio na pladnju prije koji dan, al vi ste prepametni za njega jelda? doktori krše zakon ne dajući nam tražene informacije, imagine that?!

 • Avatar Tata mi major JNA-tko sam ja?
  Tata mi major JNA-tko sam ja?:

  "...Andrewa Wakefielda koji je prvi, netočno i fabricirano, dokazao povezanost cjepiva protiv ospica i autizma" Ovo je iznošenje lažnih tvrdnji i novinarka bi trebala za to odgovarati. A.W. nije NIKAD, a to i sam opetovano ponavlja, "dokazao povezanost cjepiva protiv ... prikaži još! ospica i autizma". Da ne govorim da nekoga etiketira s titulom "nadrijliječnika". I ovo je za tužbu.

Još iz rubrike Premium

Obilježavanje 28. obljetnice VRO Maslenica u Islamu Latinskom
57
Petra Maretić Žonja

Za zakonsku zabranu ZDS-a treba imati i malo hrabrosti

JURAJ FILIPOVIĆ

Gradonačelnica Siska se u najvećoj krizi bavi samopromocijom: Evo zašto je to opasno

106
Hrvoje Klasic
HRVOJE KLASIĆ

Serija o NDH razotkriva kako su ustaše pomagali obiteljima poginulih četnika

193