Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Brzina i način povratka talibana ponižavajući su za Zapad i Bidena

18.08.2021. u 16:31

Dugo godina na Zapadu postoji mantra da “moramo izvoziti stabilnost jer ćemo, u suprotnom, uvoziti nestabilnost”. Ako je ta teza točna, slijedi nam ovo drugo, uvoz nestabilnosti jer stabiliziranje Afganistana doživjelo je spektakularan neuspjeh

Ključne riječi

Komentara 7

HU
Hubrvi
09:26 19.08.2021.

To sa nekakvim porazom Bidena i Zapada su gluposti. Nije u Afghanistanu porazen nikakav Biden ili Zapad, nego je propala ideja Zapada i Amerikanaca, da se i jedno muslimansko drustvo demokratizira. Muslimani u Afghanistanu su jos jedamput dokazali Amerikancima ii Zapadu, da oni kao i velika vecina Muslimana za demokraciju nisu spremni, niti je zele i da zive u jednoj ideologiji gdje ljudski zivot nista ne vrijedi (Paralele s ideologijom komunizma i nacizma su vidljive!). A tipicno za te talibane je i to, da ih vode religijske vodje i djamije. To su teroristi koji su odgajani u djamijama. Mozda sve djamije nisu leglo terorizma, ali svi teroristi su proizasli iz djamija i iz ucenja rsznih imama. A to da te talibane podrzavaju i Kina i Rusi dokazuje isto tako, da su komunisticka diktatura i koministicki zlocinci ili srpski nacisti jednaki talibanima.

CR
CrniP
20:59 18.08.2021.

Brzina i način povratka talibana ponižavajući su za novinare iz Buzina i njihove pamflete.

PE
PetiElement
20:17 18.08.2021.

Nije ponižavajuće za "Zapad".. već za domaće... cvile konstantno, danas 56 "ispovjesti" o zločinima talibana u medijima.. a domaće "muškarčine" bježe k'o zečevi.. ostavljaju žene, djecu (koje očito tretiraju kao i zločesti talibani)... i što bi sad?! Može im se dogoditi jedino da sve žene tamo popizde, pa bu uskoro matrijarhat.. a ne bude, jer je i većina žena, nažalost, naviknuta na takav život.. odgojem, vjerom etc.. greška Zapada je jedino "bacanje bisera..."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije