Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TJEDNI PREGLED

Borkinja za istinu o teroru u Tamnici naroda, Narodna princeza Kolinda, izišla je iz ormara...

Kolinda Grabar Kitarović
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/4
02.11.2019.
u 11:13

Predsjednica otvorila dušu prilikom dodjele Fulbrightove nagrade za životno djelo. Otkrila je svijetu, ali svojim sunarodnjacima, da je živjela iza Željezne zavjese...

TJEDNI PREGLED

SUBOTA, 26.10.

Tragičan nesporazum na Poljudu, otkrio nam je koliko je nužna reforma školstva i promjena kurikuluma. Igrači Slavena, pali su na testu poznavanja nogometnih pravila. Naime, pomislili su da su postigli zgoditak protiv Hajduka, jer su umjesto lopte, koja je završila u stativi, u Hajdukovu mrežu zavaljali golmana Posavca. Dok su se radovali, Hajduk je gol dao njima. Nema veze, barem su postali viralni hit.

NEDJELJA, 27.10.

Predsjednica otvorila dušu prilikom dodjele Fulbrightove nagrade za životno djelo. Otkrila je svijetu, ali svojim sunarodnjacima, da je živjela iza Željezne zavjese. Nismo imali pojma. Navodno su kćeri mesara s američkim stipendijama, posebno teško patile i da se nije svašta smjelo pričati. Kao danas. Sve smo otkrili, jedino nismo doznali koje je to Kolindino životno djelo zbog kojeg je dobila nagradu.

PONEDJELJAK, 28.10.

Borkinja za istinu o teroru u Tamnici naroda, Narodna princeza Kolinda, izišla je iz ormara i rekla da je NK Rijeka bila “nekakav rezervni klub za Partizan i Crvenu Zvezdu. Riječani su se nakon toga malo naljutili, ali Kolindina mama nam je objasnila da je to zato što je riječ o multinacionalnoj sredini. Mama zna najbolje. Kaže da zato Rijeka ne glasuje za njenu curicu. Zločesta Rijeka!

UTORAK, 29.10.

Mi smo mu govorili, ali ne, on hoće glavom kroz zid! Govorili smo, Andrija, ne možeš sve sam. Ne možeš biti i predjednik Gradske skupštine i zagrebačkog ogranka HDZ-a i Glavni inspektor. Nešto ćeš zaboraviti! I normalno da je zaboravio upisati vlasništvo nad 700 kvadratnih metara zemljišta u imovinsku karticu, pa ga sada Udba iz Povjerenstva za sukob interesa istražuje. Andrija, razmisli, sjeti se!

SRIJEDA, 30.10.

Hrvatska noćas nije spavala. Na ulicama se pjevala Lijepa naša, molila se krunica, majke su djecu držale u naručju i svi su čekali. Zora novog dana donijela je ipak najljepšu vijest: HNS ostaje! Vijest se šaptom pronijela Hrvatskom. Koalicija ostaje, stabilnost je neupitna. Nitko nije očekivao da će HNS opet skinuti hlače, ali čuda se događaju. Savka bi bila ponosna da ih može vidjeti.

ČETVRTAK, 31.10.

Bivša čelnica Instituta za njegu kose, poznata genetičarka Renata Vinšek, izrekla je ono čega se svi bojimo, a to je mogućnost da osoba nearijevskog porijekla postane hrvatska Prva dama, misleći pri tome na Škorinu suprugu. Renata, koja na dvoru Narodne princeze istoj uređuje vlasište, nakon što je Kolindi uredila šiške, izmjerila je količinu srpskih krvnih zrnaca Škorine supruge i otkrila da ih ima previše.

PETAK, 1.11.

Narod je na grobljima. Pale se svijeće, moli se i razmišlja o prolaznosti života. Svi su na grobljima, svi, osima Josipa Manolića, koji prodaje kuću. Odlučivo je okrenuti novi stranicu u životu. Neki tvrde da ide u Irsku i da mu je svega dosta. Kuću prodaje za 5 milijuna eura. To će mu biti dovoljno da se snađe za prvu ruku. Inače, kuća je na Pantovčaku, a tamo je uobičajeno da kuće prodaju oni koji se za njih nisu oznojili.

Ključne riječi

Komentara 44

Avatar WOP22
WOP22
11:46 02.11.2019.

dok god se ovi jugoviči tu tako pijene znam da je sve u redu

Avatar Idler 3
Idler 3
11:50 02.11.2019.

Najžalosnije od sveg je kaj neki još uvjek tvrdiju kak je YU bila raj na zemli !!!

DU
Deleted user
12:15 02.11.2019.

Jad i bijeda hrvatskog "novinarstva".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije