Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
41 12°C
 • zlatan456:

  Neš ti da je bilo preko 500 tisuća zločinaca (šestina naroda u to vrijeme, uključujići starce, žene i djecu). Priče za malu djecu i one koji teže razmišljaju. 99% koje su partizani pobili bili su nevini.

 • bakulušić:

  Neshvatljivo je da i danas postoje ljudi, nažalost, među njima i uglednici u hrvatskom društvu, koji su spremni opravdavati zvjersko ubijanje, bez suda i presuda, zarobljenih, žicom vezanih vojnika, civila, žena, staraca, djece, zakopavanja živih ljudi... Neshvatljivo a istinito, u ... prikaži još! Hrvatskoj ne postoji volja ni želja da se sve istraži, da istina izađe na svjetlo dana. Neshvatljivo a istinito!!! Žive u laži a govore o istini, humanosti, ljubavi, zaštiti zlostavljanih žena, ljudskim pravima, zaštiti migranata, zaštiti nacionalnih i seksualnih manjina, moralu, zaštiti šumskog cvijeća i ptica pjevica... Neshvatljivo a istinito!!!

 • Avatar Perkovic Paraga
  Perkovic Paraga:

  Komuniisti su sudili ipresudili svima za najmanu sitnicu ili kritiku, svima osim komunistickim zlocincima, paradox je da su oni sudili i braniteljima neovisne Hrvatke sude nam danas.

Još iz rubrike Premium

Filip Zubčić
4
NEDIPLOMATSKI

Hoćemo li Filipu Zubčiću skandirati 'Republika, Republika' ili 'Hrvatska, Hrvatska'?

Njemačka policija nakon pokolja u Hanau
Silvije 
Tomašević

Nešto je trulo kad se Rasizam kao otrov širi društvom

10
'Brak na prvi pogled'
BORIS BECK

Jeste li za brak, glumu, prostituciju ili seksualnu fantaziju

5