Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
16 -1°C
  • mala_sova:

    Druga antifašista Gerovca i sve drugove antifašiste koji ga drže na slobodi i još mu omogućuju ovakav intelektualbni izričaj bi trebalo na nekih 24 sata (ili duže) zazidati u Hudu jamu, pa kad iziđu, onda ih priupitati da sami sebi ... prikaži još! razjasne pojmove fašizma, antifašizma, antifašističkog fašizma, fašističkog antifašizma i svega ostalog što im se neprestano komeša u njihovim pametnim antifašističkim glavicama.

  • Milas:

    Koja bljezgarija od teksta! Svaka rijec uperena u ponizenje Predsjednice jer je, zamislite grozote, rekla da nije fasistica ALI da osudjuje i koministicke zlocine. Autoru teksta je sporan taj ALI, on se pita cemu taj ali. Zbog tog ALI autor ... prikaži još!r smatra da Predsjednica nije antifasista. No, taj ali bas MORA biti jer se o komunistickim zlocinima sutilo i negiralo 50 godina pa i do dan danas. Zato taj ALI nije sporan i zato bravo Predsjednice!

  • Somelier:

    Zabrinjavajuće je ovo pisanje gospodina Gerovca. Ovako niti srbi ne pljuju po Hrvatskoj i predsjednici Kolindi. Jedno je novinarska sloboda pisanja a drugo je pljuvanje i vrijeđanje države u kojoj ustaške kune zarađuješ. Priznajte gospodine Gerovac da se kuna kao ... prikaži još! valuta prvi puta pojavljuje u NDH. Znači da je tu ustašku kunu koristilo više ljudi nego ZDS. Zar vam to nije neugodno. Pišite malo o sajmištu u Beogradu i koju poruku je poslao Nedić Hitleru.

Još iz rubrike Premium

Najmlađi hrvatski chef s Michelinovom zvjezdicom, Deni Srdoč
Radmila Kovačević

Michelinove zvjezdice putokaz modernim turistima

Ilustracija
Milan Ivkošić

Paradoks ljevice u slučaju karnevala u Imotskom

38
žilet žica
JOSIP BOHUTINSKI

Može li slovenska žilet žica zaustaviti koronavirus?

3