Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

A ako se stranci povuku iz BiH kao iz Afganistana? Ima li i tamo ‘talibana’?!

Pogled na Sarajevo sa utvrde Žuta tabija
Armin Durgut/PIXSELL
18.08.2021. u 10:09

Sutra će i stari i novi visoki predstavnik iz BiH biti kod Merkel, a nakon toga kancelarka će razgovarati i s Putinom. Angažman međunarodne zajednice ne budi velike nade. Do sada je u BiH uložila silni novac, a ni nakon 26 godina nema pomaka. Kao i u Afganistanu...

Ključne riječi

Komentara 9

NO
nogogaz
23:09 18.08.2021.

A sta ako se stranci povuku iz lipe naše? Mi bi isli za njima u sloveniju, njemacku, Irsku, sad, francusku...mislim da zadnji ne bi ugasia svitla jer bi HDZ, SDP, skoro group, zidovi, mostovi....ostali i profesialno svadjali se dalje i ne bi ni primjetili da su ostali sami u hrvatskoj domovini na nepostojecem Balkanu.

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
16:24 18.08.2021.

Najbrojniji stranci u BiH su talibani. Prepuna ih je Federacija, a bogatiji pokupovaše sve nekretnine.

DU
Deleted user
13:21 18.08.2021.

Kamo sreće da ih ima, zašto, zato jer su u Afganistanu provelinopču amnestiju, pozvali sve državne činovnike da rade svoj posao, nekoliko bivših ministara ostavili da organiziraju život i pustilin predsjednika i one koji žele otići da živi odu izz žemlje, a n"naši netalibanj" su poslije pobjeda ostavljali stratišta na Ovčari, Srebrenici , itd, vidite li razliku ili ne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije