Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
37 12°C
  • Roka2:

    Velika većina, i prevelika za moj ukus, Bozanića doživljava kao političara, a ne kao kardinala. I to je realnost, koju on ne može demantirati. Sjetimo se misa Pape Ivana Pavla II., i emocija koje su izazivale u našim srcima. I ... prikaži još!I usporedimo te osjećaje, sa osjećajima koje doživimo na misi koju drži Bozanić. Razlika - nebo i zemlja! Stoga, dragi gospodine Bozaniću, dajte Bogu Božje, Caru Carevo, i lišite nas svog kardinalskog apsurda.

  • Roka2:

    P.S. Razumijem njegova prepucavanja sa našim političarima, jer je on upravo na razini Jadranke Kosor i Zorana Milanovića...samo što mu je za ista djela, pred Bogom grijeh puno teži nego njima, jer Jaca i Zoki ipak nisu bili toliko morbidni ... prikaži još! da se uhvate svećeničkog poziva radi svjetovnih pobuda - oni su svjetovne ambicije ipak rješavali - svjetovnim putem...

  • marko53:

    Milan je napisao nevjerovatno dobar clanak.Ovi iz SDP mladezi koji nista drugo i ne rade nego pisu komentare nemaju niti jedan jedini argument ,,ZASTO BIH JA GLASAO ZA SDP\".Ako imate? Molim.